| Clauditza a întrebat:

Intrebare pentru baieti : ce e mai frumos la o fata sani fundul, ochi sau buzele?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Omg I don't want to see m-am săturat de întrebările astea.Pe ce lume trăiţi? Cu ce băieţi fără nimic în cap umblii şi vrei să le atragi atenţia? Bine frate contează şi astectul fizic, dar nici chiar aşa. În plus, fiecare băiat e diferit, fiecare are o altă viziune despre fata pe care o place, nu se uită neaparat la fund, sâni, ochi sau buze. Dacă arăţi super bine, dar eşti proastă rău, îţi zic eu că degeaba eşti frumoasă că nu se vor uita prea mulţi băieţi întregi la cap la tine.Deci lasă întrebările astea pentru că nu îşi au rostul. Un băiat deştept se va uita la sufletul tau, la caracter, la modul în care te porţi.

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

În general, toate. Dar, ochii şi sânii fac diferenţa în ceea ce mă priveşte. De ce? Pentru că sunt părţi asupra cărora nu poate interveniwinking

| User a răspuns:

Sclavii proprietate personala.

| stresu a răspuns:

Bai dar de creier nu intreaba nimeni nimic? Sau stai ca de asta nu trebuieoh go on scuzati.
Ma rog, ma chinui mereu sa inteleg paradoxul acesta: adica femeile se supara cand sunt obiectificate si folosite doar pentru sex, dar tot ele pun accent numai pe aspectul fizic si doar asta arata.
Plus ca, revenind la intrebare, depinde de fiecare ce are mai fain. Cam greu de generalizat.

| cossmy a răspuns:

Pai daca gasesti o fata care sa le aiba pe toate, ai gasit femeia perfecta!:Xlaughing. deci cred toatewinking

| cristiano9 a răspuns:

Poi ca sa fac un clasament asa, as zice: 1. Ochii 2. Fundul 3.Sanii 4. Buzele...

| Trefla a răspuns:

Sanii si Ochii

| cosmyn39b a răspuns:

Toate