Aleg varianta 2, si sunt foarte sincer.De ce sa stau cu o fata rea, mai bine stau cu o fata buna si intelegatoare.Si pana la urma pe ce se bazeaza o relatie.Nu, pe intelegere, respect, si iubire.Eu zic ca da
Eu sunt fata insa ca sa te ajut l-am intrebat pe fratele meu si prefera varianta 1 pentru ca zice el "este provocarea mai mare la fata rea " este raspuns sincer 100%
Dupa parerea mea ar fi prima varianta. Eu sunt fata, da mie imi suna a discriminare sa nu imi bag si eu coada pe aici .
Deci de ce prima. Pentru ca baietii sunt atrasi de mister, de lucruri care par imposibile si o sa faca tot ce le sta in putinta sa o cucereasca.
Eu sunt foarte greu de convins daca nu vreau o relatie cu cineva, si saracu inca se chinuie sa ma convinga, deci nu a renuntat .
Dar baietii prefera o fata care sa ii ignore dupa 5 minute, sa se joace putin si dupa sa fie feminine, dulci si pasionale. sa le aprinda mereu focu din inima.
xoxo
Sunt fata.imi permiti sa raspund la intrebare? cu siguranta cea rea. e simplu ca buna ziua.asta nu inseamna ca trebuie sa fii rea in adevaratul sens al cuvantului.fii dulce, independenta, usor indiferenta, iubeste-te p tine.fii un pic versata si il joci cum vrei u.barbatii urasc si in acelasi timp iubesc asta.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: