Cred ca undeva intre a, b si c. ...Pentru ca vreau sa fie si inteligent, sa-l duca capul... dar si sa aiba incredre in el, sa aiba tupeu, sa nu fie fraier...si in acelasi timp, daca asculta de mama inseamna ca e un baiat sensibil, si care poate tine cu adevarat la fata
Pocaitele sunt slabiciunea mea... le ador.imi place cand imi zambesc de sub tramvai.
Merge varianta a si b... imi plac cele timide deoarece stii ca o tzii doar pentru tine ca e fidela, misterioasa si altele... aici e perfect genu de baiat care e curios... sa puna intrebari mereu si sa fie intrebat... dar si un pic tupeista... in cazul in care e amenintzata de o "rivala" sa puna piciorul in prag... genu asta de fata imi place la nebunie
Pai cred ca a si c ca mai bine putin cuminte si putin baiatu` mamei decat smecher si fitos(urasc fitosi si fitele)
Cred ca baiatul aproape perfect :d... ar fi ocombinatie intre a b si c... sunt situatii si situatii...
Orice numai nu C! baietii mamei sunt cei mai rai. soacrele sunt si mai rele cand stiu ca "baiatul mamei" s ar putea sa devina barbatul tau!
Diorrus întreabă: