Nu imi place sa vad ca in spatele unui zambet fals se afla o dantura oribila, ma deranjeaza cand o fata care nu stie cum sa se bage in seama si incepe sa faca pe nebuna disperata sa atraga atentie, sa ma gadile ...sau ma deranjeaza o fata care din 5-5 min ma intreaba ce faci ma refer la fata-fata nu pe internet.Ma atrage un zambet larg, un ras simpatic, ochii albastrii-verzi-negrii, un corp intretinut. Orice fata e frumoasa in felul ei doar sa te faca sa o vezi, sa o placi.
Cel mai probabil nu o sa primesti un raspuns comun la intrebarea asta dede. Fiecare dintre noi, fata sau baiat, suntem, avem, cautam, ne uitam, nu ne place si ne place cu totul altceva la o persoana. Depinde de persoana. Tu poate te uiti dupa anumite lucruri la cineva si alta/e persoana/e se vor uita dupa cu totul altceva. Lucrul aceste se delimiteaza de catre personalitatea fiecaruia.
Daca intr-adevar vrei un raspuns comun si nu unul sincer, iata-l:
Media pe cap de mascul este ca se vor uita la cum arati prima oara, adica plusuri, si daca ai trecut testul, urmeaza minusurile gen (grasa, urat proportionata, etc) nu ma simt in largul meu sa le enumar. Daca nu ai picat la etapa 2, urmeaza atractie. Acel "je ne se qua" sa zic asa, aceea intriga care o are fiecare persoana, care te face sa inaintezi, sa descoperi, sa explorezi mai mult. Acea "intriga" la o persoana va fi alta de la persoana la persoana si de la personalitate la personalitate. Gusturile nu se discuta.
Este ca si cum ai intreba daca exista persoana perfecta, multi spun ca nu, eu spun ca da, cam asa: toti suntem perfecti in ochii cuiva, dar cu defecte in ochii altora.