| laviniabeluska11 a întrebat:

Întrebare pentru băieţi:

Ce părere aveţi despre fetele care au 10 pe linie,
sunt foarte cuminti,au multe like-uri pe Facebook,arată foarte bine,dar cărora nu le place să iasă in cluburi,sa meargă la parties etc? Avand in vedere ca au forme ce vreti de la ele? O relaţie serioasa sau doar ceva până cand,, pica"? Funda! :**

Răspuns Câştigător
| SteinZer0 a răspuns:

Mie nu imi plac fetele care vor mereu sa mearga in club. Eu nu stiu sa dansez, ma fac de ras. Daca as fi vrut sa dansez as fi invatat, dar nici macar nu imi place. Acum depinde de persoana ce vrea de la tine (sau orice alta fata), nu pot sa-ti spun nimic sigur despre o persoana pe care nu o cunosc. Eu unul as vrea o relatie serioasa.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Hai mai serios? rolling on the floor) Mai nou "multe like-uri pe facebook" e un criteriu de ales o fata? rolling on the floor) Vai ce generatie...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Adry05):

Mi-ai citit gandurile aici. degeaba are ea 10 pe linie ca e la fel de patetica ca restul.

| DNSK a răspuns:

Da-mi si mie ce-ai tras.

| Memecy a răspuns:

Eşti o astfel de fată? big grin
Şi acum să le iau pe rând
1. 10 pe linie = ambiție, muncă +-(inteligență, minte ascuțită etc.)

2.multe like-uri pe FB = popularitate(+-mulă pierdere de timp pe rețeaua asta de socializare)

3.nu le place să iasă în cluburi, parties //asta nu pot să pun pe cântar

4.„Forme" = bine pentru ea și pentru spectatori ^^

5.am lăsat-o pe final "sunt foarte cuminți" despre asta cică la noi umblă o vorbă că"în omu blând stă dracu mai afund."

6.O astfel de fată AR TREBUI să fie în măsură să își aleagă tipul de relație (serioasă sau până când "pică" )

Eu să fiu sincer sunt un escroc și aș merge pe varianta dau cu banul(...)

O relaţie serioasa sau doar ceva până cand,, pica"? la întrebarea asta cum să-ți zic...
depinde câți ani psihici am.
Dar e ceva ce tinde spre colaps în întrebarea ta multe like-uri pe FB și relație serioasă (pentru că neseriozitatea ar veni prima data fix din partea cui "nu n-am aștepta".)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi spui si mie ce treaba au like-urile de pe Facebook cu o relatie? Asa de prosti am ajuns?
10 pe linie nu inseamna mare lucru. Mai ales daca e atat de superficiala incat sa-i pese de like-uri. Sunt cuminti, asta e un lucru bun, daca aveam aceeasi notiune de cuminte. Nu le place sa iasa in cluburi? Perfect, n-am fost in viata mea intr-unul. Parties? Serios? Era greu sa spui petreceri, nu? Oricum, lucru bunc a nu se duce. Au forme? Daca iti alegi partenera dupa like-urile de pe Facebook si dupa faptul ca are sau nu forme inseamna ca esti prost. Chestiile astea n-au ce cauta cu notiunea de relatie serioasa.

| immaBeast a răspuns:

Mai există așa ceva? laughing)) ( așa fete, cum ai scris tu aici? )
Mă îndoiesc. *_*