Eu din punctul meu de vedere iti zic daca fata nu se da cu un kg de fond de ten ii ok fata sa ii stea bine numai ca o fata este mai draguta naturala acum nah depinde cum le place baietilor eu am o colega care se da cum fond de ten cu kg si are niste bube pe fata de doamne feri
Le dispreţuiesc pentru treaba asta indiferent de vîrstă. Consider că îşi pierd din naturaleţe şi că sunt inconştiente!
Nu inseamna ca daca o fata se da cu fond de ten nu e una simpla sau e urata! Trasaturile fetei conteaza si fondul de ten nu le schimba.Nu sunt de acord cu cele care isi dau cu mult pentru ca e inestetic si se vede dar in varsta adolescentei aproape toti au cosuri.Fondul de ten le mai acopera si iti da si incredere.O fata nu e urata pentru niste cosuri care pe viitor o sa treaca!
Vreau sa spun o fata nu are nevoie de fond de ten (asta numai daca vrea sa isi ascunda ceva dar oricum acea fata este ft frumoasa si fara fond de ten) mie unul nu imi plac acele fete! ba mai bine naturala decat artificiala! nu baieti? imi dati dreptate?
Laurretta întreabă:
alexiss_9225 întreabă:
misauratcuviata întreabă: