| Victoria a întrebat:

Intrebare pentru baieti: ce pretuiti mai mult la o fata, frumusetea sau inteligenta si sufletul bun? V-ar putea place o fata care nu este frumoasa?

Răspuns Câştigător
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Frumusetea sufletului este mai de pret decat frumusetea chipului.

9 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Eu raspund pentru mine.eu mai mult apreciez frumusetea interioara ca e mai pretioasa ca orice...frumusetea exterioara dispare intre timp odata cu imbatranirea...si de ce nu sa ne placa si o fata care nu este frumoasa... daca are frumusete interioara...si gaseste un baiat care sa stie sa o aprecieze... o sa aiba o viata frumoasa alaturi de el...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, mi-ar place.
Sunt baiat si nu pot nega ca nu ma uit la ţâţe, dar nu asta construiesc o fata, pe care să o iubeşti şi preţuieşti pentru TOT ceea ce ea este.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Primul impact, pana afli ca are un suflet frumos, e aspectul exterior. Atractia e subiectiva, e posibil ca cineva care ii pare frumoasa cuiva mie sa nu imi placa, dar de aici incepe tot. Apreciez enorm un suflet bun si o minte isteata si cultivata, sunt mult mai rare decat un corp armonios sau un chip frumos, poate fi o amica foarte buna, insa ma va ispiti spre stat la povesti mai mult decat spre pat. Si mi-ar fi teama sa nu o ranesc din cauza asta. Asa ca de fiecare data am preferat, in detrimentul meu, un chip frumos. E gresit, am avut de pierdut din cauza asta, dar asa a fost sa fie si se pare ca nu m-am schimbat. Depinde foarte mult de barbat, de afinitati, de moment. Deja la o varsta le cam vrei pe toate si trebuie sa iei o decizie, cu avantaje si dezavantaje. Cei mai fericiti si linistiti pe care ii cunosc s-au oprit la frumusetea interioara si uneori asta a venit si cu o perspectiva pe plan financiar, mai degraba decat la o zana autohtona lipsita de caracter. Pana la urma ramane o chestie de potrivire zic si eu.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Conteaza si una si alta dar mai putin ambalajulwinking si pana la urma daca fata nu e asa frumoasa poate stie sa se faca placutawinking

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Scz k imi zic si eu p[arerea
Conteaza si una si alta dar mai putin ambalajulwinking si pana la urma daca fata nu e asa frumoasa poate stie sa se faca placutawinking

| Instinkt a răspuns:

Intligenta si sufletul imi plac la fete dar daca sunt prea destepte devin fff cicalitoare asa ca imi place o fata frumoasa cu suflet bun si inteligenta

ps frumusete la mine inseamna parul ochii si zambetul

| eu_stie_tot a răspuns:

Sincer, nu cred ca ar putea sa imi placa de o fata urata. Dar din fericire orice fata este frumoasa in felul ei. Trebuie doar sa stie sa puna in evidenta acea frumusete. Conteaza si inteligenta si bunatatea dar astea vin pe locul 2.

| cîrne a răspuns:

Imi tot zice un prieten o vb care suna ca dracu:decat o prajitura din care sa guste toti, mai bine un rahat si sa-l mananci singur.scuza-ma. mai, pana la urma, in fiecare fata
gasesti ceva frumos.frumusetea fizica e oricum trecatoare

| sckorpion a răspuns:

Ei bine, sa fim realisti. Nu putem spune ca nu conteaza frumusetea. Conteaza si chiar foarte mult. Mai ales la prima vedere. Acum, inteligenta, sufletul bun etc. au o foarte mare importanta dupa prima intalnire/vedere. Incepi sa analizezi si aceste parti, iar daca nu sunt acceptabile renunti happy. Sau te rezumi la o noapte laughing.
Pentru ca inteligenta si sufletul bun sa fie prima caracteristica, e mai greu. Dar e posibil.