Ochii (doar sunt oglinda sufletului, nu?), parul (nu stiu ce am eu cu parul asta...), picioarele, sa nu injure (des), sa nu bea pana la imbat si sa nu fumeze, sa nu se comporte altfel doar ca sa-mi fie pe plac, in rest vad la fata locului
Fundul apoi sanii si nu in ultimul rand picioarele... aa si fata ca altfel se sperie de ea. Cam asa sunt baietii din ziua de azi.
Din punct de veder fizic...hmmm...ochii,pentru ca spun foarte multe lucruri despre o persoana.In rest nu stiu...cand o vad imi dau seama daca imi place sau nu...
Dar stai...astea le-am mai scris...sa nu fie betivana...sa nu injure...sa fie feminina...sa fie naturala...sa ma iubeasca.
Sa fie naturala(fara prea multa faina pe fata)
sa fie sincera(like me )
sa nu fie geloasa
etc. sunt multe
Caracterul, sufletul, mai putin fizicul.De multe am observat ca sunt foarte multe persoane frumoase dar cu caracterul, personalitate, felul de a fi la pamant, groaznic.
Sinceritatea, naturaletea, frumusetea...si sa aiba bani de benzina...ca vorba aia e criza
Din experienta vorbind, sunt fete care nu sunt chiar asa de frumoase precum altele, dar care totusi au ceva, ceva care atrage.Si mai sunt si cele frumoase care, chiar daca nu au acel "ceva" tot ma atrag
Sincer mie mi-ar place daca s-ar comporta frumos ca am dat de o groaza de fete care erau doar pe interes sau cine stie ce mai aveau ele in cap! mi-ar place cineva sincer!
anonim_1690 întreabă:
croissant întreabă: