| andra7664 a întrebat:

Intrebare pentru baieti: ce va trece prin minte cand vedeti o fata timida? dar una cu prea mult tupeu? dau fundita big grin

Răspuns Câştigător
| AlexSadik a răspuns:

Salut! cand o fata cuminte si timida prima data imi trece prin cap ca ea este o fata cu o gandire cuminte si nu prea evoluata(in sensul ca nu a gustat din viata cat trebuia si este desigur o fire mai retrasa) deci ea se potriveste numai cu persoane timide si are probabil un grup restrans de prieteni cuminti si robabil tocilari (parerea mea) DAR cand vad o fata cu tupeu ii dau DREPTATE NUMAI* in cazul in care are cu ce se mandri (nu poate sa vina o urata proasta si nespalata cu tupeu borcos de boarfa) SCUZATI CUVINTELE o fata cu tupeu are voie sa l aiba numai atunci cand arata bine, invata bine, are o cariera, face bani pe umerii ei, are o viata stabila si fara probleme DA atunci are voie (si sincer acum primul lucru care mi trece prin cap la o fata cu tupeu si care arata bine si probabil se mai imbraca si strident "clar este tarfa" NU O ZIC NUMAI EU o zic toti baietii si brobabil multora chiar le place de genul ala de fata...) sper ca te am ajutat si sper ca ma vei ajuta si tu altadata LAREVEDERE!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand e timida incerc sa o fac sa nu mai fie f timia dar cand e cu un tupeu dala murdar mai bine las-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre educatabig grin