| LoraLinx a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Cum ar arata pentru voi fata ideala. Dupa ce principii v-ati ghida. Si mai ales cum stim noi fetele ca un baiat ne place? Ce semnale ne trimiteti?

Răspuns Câştigător
| tpubv94 a răspuns:

Fata ideala depinde de la un baiat la altul. Eu as vrea sa fie sensibila si finuta, sa fie cuminte, la locul ei, adica sa nu fie usuratica (te cunosti cu ea si a 2 a zi i-o tragi). O fata educata care sa ma respecte, sa fie tandra si sa-mi demonstreze ca tine la mine. Cum poate face asta? Pai sa se intereseze sincer de tine. Fosta mea prietena ma suna ma intreba cum mi-a mers cum am dormit, mi-a lasat cate un mesaj inainte de fiecare proba la bac, iar la sfarsitul zilei ma intreba ce am facut. Acum no, majoritatea cauta una "buna" si frumoasa. Legat de semnale, vezi cum se uita la tine, fi atenta la orice gest. De exemplu poti fii sigura ca e atras de tine daca te priveste in ochi apoi se uita la buzele tale si din nou in ochi. Daca sunteti cu mai multi prieteni si mai radeti incearca sa nu razi chiar daca e o gluma buna si vezi cat rade si el. Ori spune tu o gluma si vezi cat rade el in comparatie cu restul. Mie mi s-a intamplat asa, si am si facut. M-am trezit ca radeam degeba doar pentru ca radea si Ea. Daca te place se va da pe langa tine, se va aseza langa tine, si te va privi destul de des dar nu un timp indelungat. De obicei in jur de 4-5 secunde. Va asculta cu atentie orice ai spune. Dar repet, vezi ce tip de baiat este. Mie personal nu-mi plac fetele galagioase care tipa si vor sa fie in centrul atentiei doar ca sa le observ eu, ori cele care isi asuma prea multe libertati (insistente si enervante) facandu-mi ochi dulci punandu-se in bratele mele. Un baiat observa o fata si daca ea nu se da in spectacol. Alti le prefera pe cele usuratice, ori pe alea galagioase.

3 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Bruneta, ochi negrii, buze mici, sani medii, talie normala, fundulet rotund, picioare frumoase.
Simpla, funny, inteligenta.
Semnale - cam ca la voi, zambetul tamp, petrecem mult timp in compania voastra, atingerile...

| Maxim96 a răspuns:

Sa nu fie tarfa asta e cel mai important.Si sa fie vesela, sa nu fie timida si sa aiba putina minte.

| Catalin_Tseppy_1990 a răspuns:

Deja ai facut o greseala in intrebare..ai spus " cum ar arata". Nu-i de aspectul fizic, cel putin pentru mine. Fata ideala : O fata inteligenta, isteata. Sa ai ce vorbi cu ea, sa vina subiectele de vorba unul dupa altul. Sa fie amuzanta. Sa stie sa-i puna zambetul pe buze unui baiat indiferent de moment. Noi avem nevoie sa ne aratati ca va pasa. Nu sa va tineti dupa noi, dar nici sa fim tratati cu indiferenta. Avem nevoie sa ne impingeti de la spate din cand in cand. Si poate lucrul cel mai important, sa fie o fata de incredere, sa fie o fata careia ii poti spune de toate. Cam asa ar fi pentru mine fata ideala. happy