| Ge0rgika a întrebat:

Intrebare pentru baieti-cum ar trebui sa fie pentru voi o fata atragatoare? cum ar trebui sa se comporte si cum ar trebui sa arate? machiajul e important pentru voi?

4 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Sa fie despteapta,frumos aranjata(sau macar cat de cat),sa nu fie gen; fata lui tata cea rasfatata cu audi in fata blocului.Iar machiajul prea putin, sa isi arate adevarata fata, cea naturala nu mascata.

| música a răspuns:

Buna

Acum cateva zile am mai raspuns la o intrebare tot de acest gen...inca odata o zic.ca sa fie atragatoare pentru mine sincer nu trebuie decat sa fie doar ea, doar firea ei naturala...nu machiaj si cine stie ce mai ce.doar un aspect simplu care ii va da o nota mai mare de eleganta decat sa se "boiasca" din cap pana-n picioare.referitor la comportament.sa stie sa ma inteleaga in momente mai delicate.sa fie mai la locul ei.sa stie cand si cum sa glumeasca.crede-ma ca daca stie sa imi pretuiasca sentimentele toate celelalte numai conteaza.
Asta e parerea mea sincera despre o fata care ar dori sa fie provocatoare.fiti simple caci mai sunt si baieti ca mine care se uita dupa fete de acest gen.naturale si nu "artificiale'.nu ca ma laud dar asta imi doresc eu.

Eu numai bine iti doresc si sa ai parte de o seara cat mai placuta, pwpici :*

| alaqfqafafas a răspuns:

Simpla si naturala.frumusetea e data de la mama natura nu de la machiaj.

| FesCuDungi a răspuns:

O fata atragatoare? sa fie linistita, placuta la aspect, ingrijitahappy machiajul pentru mine mai putin conteaza, prefer sa fie cat mai naturala... sa fie eabig grin