| bOom a întrebat:

Intrebare pentru baieti...Cum le considerati pe fetele virgine de 14-16.niste fete responsabile sau niste copii, si vreau parerea si celorlalte fete ce au avut la asa virsta... Pun intrebarea aceasta, deoarece vreau sa aflu parerea baietilor in legatura cu acest lucru...

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Poi 14-16 ani nu e o varsta destul de buna pentru a incepe viata sexuala...ca multe dintre fete o fac asta e alta problema... dar cel mai bine este sa astepti macar 18 ani sa implinesti.si din pricina parintilor ca daca afla si fata are 15 ani nu e bine deloc si etc.etc.si in al doilea rand nu e maturizat destul corpul...si partea aia incat sa aiba un contact sexual.si in legatura cu intrebarea ta la mine 16 ca sa fie virgina nu e de ajuns... abia dupa 18 sunt responsabile... fac o paranteza si subliniez ca se exclud violurile...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii tu cum se spune: peste un an sunt bune si acum. laughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La 14-16 ani eu le consider inca mici, nu stiu inca ce le asteapta, sunt usor de manipulat de baietii mai mari decat ele, sunt foarte increzatoare si vulnerabile.La aceasta varsta inca nu isi pot asuma responsabilitatea faptelor si pot avea mari surprize nu tocmai placute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

14-16 ani sunt inca mici... oricum le consider niste fete responsabile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le consider niste fete, responsabile care gandesc, destepte si cu mintea in cap, nu mai jos de buric, asa cum o au baietii de varsta lor.stii ca e o vorba? aveti mintea -n ...ca magarii.

| sasha a răspuns:

Sunt super ok, adevaru e ca acum mai rar asa ceva tongue

| m4them4tic a răspuns:

Fetele de 14-16 ani, virgine, sunt niste copile responsabilebig grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu le consider niste fete cuminti deoarece la 16 ani virgine.
.