| keyti a întrebat:

(Intrebare pentru baieti). Cum va imaginati voi o iubita perfecta?

Răspuns Câştigător
| eugeniu001 a răspuns:

O iubta perfecta trebuie sa te inteleaga si sa fie sincira sa nu te vb pe la spate si sa nu te tina sub calcii...cam asa ceva

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Simplu sa fie dotata cu o incapere comoda, suspensii cabina in conditii si ale scaunului la fel, sistemul de sunet sa fie bun, sa se auda turbocompresorul asa cum imi place cand calc acceleratorul si cam atat. Favoritele mele sunt DAF sau MAN.

| Bacemi a răspuns:

Matura, serioasa cand e vorba de lucruri serioase. Copilaroasa, jucausa cand e vorba de petrecerea timpului impreuna.

De obicei, ca barbat, gasesti in femeile din jur doar extreme. Fie o persoana incruntata, mult prea serioasa, care nu stie sa se distreze, fie o fiinta naiva si mult prea copilaroasa care crede ca tot ce zboara se mananca si care nu stie sa gestioneze situatii tensionate si de o importanta majora.

E important sa stii ca fericirea de multe ori vine din lucruri gratuite. Dar ca totodata implinirea adevarata vine din progres, din dorinta de mai mult, insa nu un mai mult absurd.

Acel mai mult ar insemna doar ( facand o paralela la drept ) acelasi rol pe care il are si dreptul pozitiv. Si anume, de a atinge dreptul natural. Acel drept ( spun unii) anterior si superior.

La fel ca si in cazul stiintei dreptului, fiinta umana isi are in sine un drept natural. Acel drept care nu cerea reguli si conditionari.

Un exemplu de,, norma de drept natural '' l-as considera eu ca fiind perseverenta in a dori o relatie reala si construita si nu una fictiva prezentata celorlalti cu scopul demonstrarii fericirii noastre.

Întrebări similare