| Hiroshima a întrebat:

Intrebare pentru baieti, dar pot raspunde si fetele (dau funda la solutia care functioneaza) : cum ma bag in seama cu un baiat, in asa fel incat sa il fac sa simta acelasi lucru pe care il simt eu pentru. el?
Povestea: El m-a placut acum mult timp dar eu, cu timpul am incept sa ma imprietenesc cu el si vorbeam foarte des (insa nu imi placea de el). La un moment dat a inceput sa imi placa si mie de el. dar mi-am dat seama ca lui deja nu-i mai placea de mine : nu mai vorbea asa des cu mine, isi facuse alte prietene. se plictisise de mine. Acum nu imi place de el decat ca prieten nimic mai mult. Pur si simplu nu vreau sa il pierd, eu l-am considerat si inca as vrea sa il consider un bun prieten. Ce sa fac?

3 răspunsuri:
| ellastupidlove a răspuns:

Din punctul meu de vedere trebuie sa-l "recuceresti" din nou.Incearca sa vorbiti cat mai mult si sa ajungeti la un subiect legat de voi 2 din care sa nu-i mai dai voie "sa scape". Iesiti in oras, glumiti cat mai mult, puneti-va intr-o situatie compromitatoare pentru amandoi.Am patit si eu asa ceva dar pana la urma mi-au disparut sentimentele sad Multa bafta :*:*:* sper ca am fost de folos. cat de cat

| zzralucazz a răspuns:

Iesiti si voi duminica la un suc mai vb despre voi si poatel recuceresti

| zzralucazz a răspuns:

Iesiti si voi duminica la un suc mai vb despre voi si poatel recuceresti.:mult noroc