Buna Lavinutza!
Mai bine sa parem indiferenti si s-o iubim, decat sa-i aratam ca o iubim si sa ne fie indiferenta.
Ipoteza ta este total gresita. Orice baiat, nu copil, v-a incerca sa intre in gratiile fetei pe care o place, nu sa se arate indiferent!
De unde ai tras aceasta concluzie?
E cam imposibil sa o iubesti si sa fii si indiferent cu ea... se cam bat cap in cap nu crezi?
Ca sa ne ascundem sentimentele.
Baietii nu vor sa para slabi, vulnerabili in fata fetelor.
Vor sa se dea mari si tari, ca niste "masculi" adevarati ce sunt. Nu au voie sa-si arate sentimentele pe fata, decat atunci cand sunt singuri si au vazut o "prada usoara".
+ Sporeste interesul acesteia. (Daca faci pe inabordabilul)
Când iubeşti n-ai cum să fii indiferent, da?
De unde ai tras concluzia asta greşită? Când iubeşti, iubeşti şi punt.Îi vrei binele sub orice formă (dacă chiar iubeşti).
Dacă spui că o iubeşti şi nu-i arăţi asta ai putea spune : Am crezut că o IUBESC.
Deci în niciun caz nu are de a face iubirea cu indiferenţa.
De ce crezi asta, eu de exemplu daca iubesc o fata ii demonstrez asta nu-mi ascund sentimentele + ca sunt sensibil un pic cind vine vorba despre chestia asta faţa de fata pe care o iubesc.
Nu suntem indiferenti, cam 80-90%(Inclusiv eu ), ne ascundem sentimentele, nu vrem sa fim raniti de acea fata, sper ca intelegi.
La inceput nu e iubire e mai mult atractia fizica... pe urma e iubire adevarata nu de fata lumi.
Cred ca ai formulat cam ambigu intrebarea cum vine " de ce daca iubiti o fata va aratati indiferenti?"
O data ce iubesti o fata esti cu ia nu, daca ii pari ca nu o bagi in seama sau esti indiferent inseamna ca te ai plictisit de ia...
UnBaiat439 întreabă:
anonim_4396 întreabă: