La ceea ce iese in evidenta. Oricum, prima data oricine vede aspectul fizic, e si logic. Fata sau sanii. Bineinteles, ma intereseaza caracterul ei atunci cand ajung sa o cunosc mai bine, dar la inceput orice baiat se uita la fizic.
Ai dreptate, dar faza e că, dacă te întâlneam în realitate, când am fi vorbit față în față, aș fi stat mereu cu ochii pe tavan, dar ți-aș fi ascultat vorbele tale epice.
Si asta n-a avut niciun sens si nicio legatura cu ce am zis eu aici, ca de obicei.
Ba are legătură. Se referă la ce vedem prima dată. Și nu știu, eu sunt mai emoționată, nu mă pot uita la cei care sunt prea... hmm, lasă. Ideea e că nu mă pot uita la orice, m-aș scăpa în chiloți de intimidare. Știu că aș pierde multe, dar ce voiam să subliniez e că ești epic oricum, după inteligența ta. Dacă inteligența ta ar fi un om, aș avea fantezii cu el întruna și m-aș simți drogată de frumusețea lui.
Lămurit?
Da, dar e ciudat.
Ce ți se pare așa ciudat ?
Ai și tu defectele tale, dar ești singura persoană care are tot ce îmi doresc de la ea, care îmi stârnește interesul. Mai ales că ești matur.
La comportament.
Degeaba ești frumoasă dacă ai un comportament de vacă(Scuză-mi expresia).
Poi ma uit la ce observ prima data cand o privesc corpul, nu am cum sa ii stiu creierul sau mintea.
Fata,sani,cur(da,stiu,"cur",uuu,fundu-i ala pe care taie mica-mea ceapa). Apoi comportament/caracter/personalitate.
Raspuns sincer si crede-ma ca la toti e la fel: Sa spunem ca ea sta cu spatele la ce crezi ca o sa ma uit? Desigur la cur, daca vine SPRE mine eu ma uit la fata dupa ma duc in jos.
Aspectul fizic nu e mai important decat cel interior, dar treaba e ca putini il vor afla pe cel interior daca fizic esti mai urat decat un troll.
Deea4Deeutza întreabă:
Meeoww întreabă:
Pericoldeexplozie întreabă: