Ma uit la chip. Conteaza foarte mult ochii, buzele si felul in care isi aranjeza parul. Un zambet timid este pentru mine o minune de care ma indragostesc. La fel si o privire deosebita. Nu sunt genul care sa ma uit la sani si fund prima oara. Si astea fac parte din arsenalul de seductie al unei femei, dar nu sunt genul sa zic : O fata trebuie sa aiba sani mari si fund mare. Asta conteaza mai putin. Conteaza ca fata sa fie draguta. Sa nu injure prea des si sa nu umble preponderent dezbracata.
Cred ca orice baiat se uita mai intai la o fata, la felul cum arata, ii loooooogic
Da mai...va uitatzi in sufletul fetei.cika da nu cred ca daca ar fi sa intalnitzi pe strada o fata mai "nasoala"[[ vb aia]] si o fata "buna", ati aborda mai intai pe cea "nasoala"
La caracterul ei, daca e o fata draguta sau e o vagaboanta. Ma uit in sufletul ei, incerc sa o cunosc mai bine. Nu ma uit dupa c*r sau t**e.
Trebuie sa fi ipocrit sa nu recunosti ca prima data nu te uiti la cum arata.Ca sa te poti uita PRIMA OARA la caracterul ei, trebuie sa partici la Intalnire pe intuneric, si nu cred ca voi ati facut-o.Prima data si prima data e logic ca te uiti la cum arata. Dupa aceea ii descoperi caracterul.Eu doar am raspuns la intrebare.
Buna. Eu cand vreau sa cunosc o fata si bineinteles imi place de ea Vreau sa vad cum se comporta...ADica pentru mine comportamentul conteaza. Poate as fie miss Romania daca tzipa pe strada si alearga ii dau cu sutu' cur peace; x
Deea4Deeutza întreabă: