| just me :) a întrebat:

Intrebare pentru baieti {pot raspunde si fete din propria experienta} si va rog cat mai multe raspunsuri, vreau sa ajut o prietena.

Ce credeti daca o fata mai mica [cu 1-2 ani] se uita dupa voi si putem spune chiar ca va urmareste [si voi va uitati la ea si zambiti... ]? Ce credeti despre ea? Ce ar trebui sa faca sa vi se para interesanta? Cum ar trebui sa se bage in vorba? Vi se pare prea insistenta daca se uita mai mereu?

Si...cum ar trebui sa se poarte tinand cont ca e indragostita dupa acel baiat si vrea sa ii spuna asta dar fara sa vorbeasca cu el [nu are curaj nici macar sa ii ceara ID]...nu stiu, sa ii arate cumva, sa faca in asa fel incat EL sa o intrebe

3 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Cele de care spui tu sunt cele mai tari Bravo lor De cele mai multe ori cu tupeu poti castiga multe dar si pierde. Depinde de persoana Dar cand este cineva sa fie cu tine acel cineva va fi indiferent daca are sau nu tupeu. In momentul cand esti andragostita de cineva daca acel cineva nu ia legatura cu tine sub nici o forma sau alta inseamna ca nu se merita sa mergi mai departe Si in cazul cand il abordezi tu el fiind mai timid tot nu vei face nimica asta insemnind sa te cobori si atunci el profita de lucrul acesta Dace e cineva sa fie al tau va fi Intregul va avea grija Este bine ca dragostea sincera pe care o impartasesti cu cineva sa merite Consider ca esti o persoana dulce si frumoasa de acea ai grija Doresc sa fi iubita sincer si sa a mult noroc Pa

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Parerea mea e sa afle mai bine daca intr-adevar el o place... Sa nu se grabeasca!
Sa se asigure ca el o place cu adevarat, iar apoi sa incerci si prin prieteni comuni- prin "coincidenta" unde e el sa fie si ea.
Sa se imprieteneneasca usor cu el, apoi sa se apropie din ce in ce mai mult de el, iar intre timp sa-i arate ce simte.
Incercarea moarte n-are!

Bafta multa,
Sper ca te-am ajutat macar putin. Pup:*.

| dyalovejustin a răspuns:

Pai ma gandeam sa se imprieteneasca cu el si asa sa ii ceara id lui ma
gandesc ca asa e cel mai bine nu?