În general stilul ei,frumuseţea şi vorbirea,aş vrea să fie emotivă,modestă, narcisistă şi foarte sociabilă, asta mi-ar plăcea la o fată, nu toţi suntem la fel de perfecţi, tu cum ai vrea să fie?
O zi bună să ai.
Da DeN, un om narcisist este aceea persoană care se iubeşte pe ea însuşi, şi agreabil o persoană drăguţa sau plăcută...sunt cuvinte foarte folosite, multe persoane nu ştiu definiţia de aceea cu ocazia crăciunului primeşte un Dex cadou, glumeam. La asta mă refer prin a fi narcisistă viitoarea mea iubită, nevastă vreau să fie foarte sociabilă nu în stilul de a fi închisă în ea ci narcisistă. Understand?
O zi bună.
Eu aici aş zice, chiar dacă nu sunt băiat că nici o fată nu e perfectă. Toate avem defecte că nu suntem păpuşi.
Cand am venit de la liceu tatal meu mi-a aratat filmarea si sincer mie imi era rusine pentru fata aceea...Am vazut pe internet ca multi oameni ii adresau cuvinte urate fetei respective si chiar si eu mi-am permis sa o numesc in mai multe feluri.Ma intreb daca scoala a luat vreo masura pentru fata aceea, sau chiar politia...
anonim_4396 întreabă:
DeeaFcsb întreabă:
cris0407 întreabă:
isabel_8733 întreabă: