| FearFactor a întrebat:

Intrebare pentru baieti:
Sunt trei fete: prima bruneta parul super lung corp foarte frumos insa la cei 13 ani ai ei a avut iubiti de 19-20 care au si stat la ea acasa deci e cam usuratica fata si cam aroganta. a doua e blonduta are 14 ani si e cea mai buna din clasa insa nu-si da aere cu asta.deci se intelege bine cu toata lumea si e super de treaba arata si bine insa e foarte putin plinuta si a treia e o satena spre brunet cam mataita si suparacioasa si cam prea inalta si slaba. destul de desteapta.Pe care sa mi-o fac prietena? Voi ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| ArT_2528 a răspuns:

Toate treismugsmug

mie mi se pare ca a douahee hee dar acum depinde si cate lucruri ai in comun cu ea sau cu celelalte>big grin

7 răspunsuri:
| emillie a răspuns:

Eu sincer as alege-o pe prima. laughing
Nu-ti recomand daca vrei o prietenie de aia stabila si asa mai departe, insa pare genul de persoana cu care te-ai putea distra (si nu ma refer la asta numai pentru ca a avut iubiti mai mari).
De ce nu te poti imprieteni cu toate 3?

| andrei a răspuns:

Din descrierea imi dau seama ca cea dea 2 fata tie mai draga sau esti chiar tuhee hee

cautati pe alta:p

| Thunderstruck a răspuns:

2, din descriere pare cea mai buna.

| NAdrian a răspuns:

2

| Iamforfun a răspuns:

A doua. Pare cea mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A II-a... cea blonda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe a 3-a care are 20 de ani e la facultatea de filosofie sau psihologie, roscata cu parul lung pana sub umeri, desteapta si deschisa. nu e curva e sentimentala dar calculeaza totul inainte si sufera cand cineva o trage`n teapa.