| Emiilea a întrebat:

INTREBARE PENTRU BAIETI!
V.ati indragostit cu adevarat de o fata? Daca da, cum i.ati aratat ce simtiti? Cum va simteati in preajma ei?
Daca un baiat ma ia in brate de fiecare data cand ma vede, cauta supiecte de discutie, e diferit in preajma mea, ma intreaba cum ma simi si imi face complimente ma place?
ROG SERIOZITATE!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da,nu i am arat deloc,nu eram de ea banuiesc, din ce imi amintesc acum era ceva de genu nu aveam respiratie,imi batea inima tare si o stare de fericire, depinde ce inseamna ma place? voi aveti asteptari diferite fata de noi gen o relatie, nunta, familie, copii noi ne lasam purtati de dorinta sexuala, intre 15 _25 de ani e logic ca nu te gandesti la nunta dar la noi in societate e inca o gandire gen cu primul te insori sau cu prima, eu merg pe ideea cauta barbatul potrivit sau femeia potrivita, ce scrii acolo e dorinta sexuala ceva normal

| Strongerthanyou1 a răspuns:

De placut, te place! Dar parte ca tine la tine depinde de mai multe lucruri! Si asta vei afla oferindu-i timp sa-ti demonstreze! Unii baieti se poarta asa tocmai pentru a incerca sa te convinga ca tine la tine, ca tu sa accepti candva sa fii impreuna cu el, si unii fac asta doar pentru ca nu suporta ideea de singuratate, sau doar de dragul de a avea o prietena! Asa ca incerca sa nu crezi ceea ce iti spune, asteapta sa-ti demonstreze!
Eu sunt fata, probabil astepti raspunsuri din partea baietilor, dar ai grija, baietii sunt uniti si se sustin, mai uniti decat fetele! Tu esti inteligenta din moment ce ai intrebat " voi va indragostiti cu adevarat?" foarte rare acele persoane! Dar ai nevoie de dovezi ca tine la tine, nu doar din vorbe si mici gesturi usor realizabile!

| Sagemi67 a răspuns:

Da.I-am aratat prin gesturi si prin vorbe bune plus ca la un moment dat i-am zis in fata.Ma simteam cu te-ai simti si tu in preajma cuiva pe care il placi, foarte bine. Daca te ia in brate inseamna ca te place daca spui ca mai cauta si subiecte de discutie si complimente.Succes!