anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru BAIETI.Voi cand va bate-ti joc de o fata o face-ti in general pentru ca:
-nu arata bine
-este timida,naiva si stiti ca nu are tupeul sa va zica nimic
-este proasta
-este nepopulara
-pare mai diferita decat ceilalti gen:e mai grasa sau mai slaba,mai inalta sau mai scunda?
Ceea ce incerc sa va intreb este de ce voi uneori va bate-ti joc de fete? adica o face-ti in gluma,caterinca,va place sa radeti de noi,ne tachinati doar, sau ce?
Va rog nu o luati personal, eu intreb la modul general happy

11 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Nu doar baietii isi bat joc de fete,si fetele isi bat joc de baieti. Vezi tu, exista cateva nivele, tu esti la un nivel, cel de langa tine la alt nivel. Oricat de bine intentionat ar fi el, daca tu esti la un nivel mai jos,vei suferi. Daca el e la un nivel mai jos, il vei face sa sufere. De asta, trebuie sa mai incerci,pana il gasesti pe cel potrivit. Uite, eu mi-am luat teapa de la cateva fete,pentru ca am fost slab, le-am permis asta, le-am dat teapa altor fete, poate neintentionat, pentru ca mi-au permis asta. Da, sunt unii si unele(ele sunt numte generic "Sophie") care au o placere din asta. Important este, si trebuie sa stii, ca nu toti sunt la fel.

| MyaEmy a răspuns (pentru valentingb):

Vrei sa spui ca "unii" baieti isi bat joc de fete pentru ca se considera mai presus decat ele, la un nivel mai inalt? sau de fapt nu realizeaza ce fac si o iau ca pe o gluma nevinovata?

| valentingb a răspuns (pentru MyaEmy):

Eu de exemplu nu vreau sa imi bat joc. De exemplu nu am folosit niciodata replica deja clasica "daca nu te culci cu mine, ne despartim" si dupa aia sa ma despart de ea oricum. Dar cand nu mai merge, ii dau paucii, si sufera. Dar mi-am luat si eu papucii de cateva ori, a fost naspa,dar acum stiu mai multe,stiu sa ma feresc,cunosc tactica lor. Cand doi oameni se despart, e clar ca macar unul sufera.
Uite, unii se considera mai presus decat orice, si aceia intr-adevar isi bat joc pentru ca le place, se simt barbati. Aceia foarte laudarosi si plini de incredere, pe care tu sau altele, ii adorati.descurcareti, glumeti, bine-facuti, perfecti! Ei bine perfectiunea nu exista. Si mai sunt si ceilalti care nu sunt constienti ca vor altceva, si atunci cand isi dau seama de asta, tu din nou, suferi. Chiar si tu poti fi cu un baiat, dar la un moment dat iti dai seama ca vrei sa fie altfel, mai glumet, mai putin ingamfat, si te desparti de el. El o sa sufere. Daca vrei, trimite-mi mesaj. Mi-e si greu sa iti explic, daca ai doar 13 ani, nu stiu ce sa iti spun. Unii sunt nesimtiti, stau cu fetele doar ca sa profite. Altii se indragostesc, dar se racesc in timp. Iar altii sunt romantici incurabili. Despartirea apare atunci cand unul din voi isi da seama ca merita mai mult, sau daca nu merita, atunci cand spera la ceva mai bun. Asta in cazul in care exista iubire. Daca el nu te-a iubit, te-a vazut ca esti usor de manipulat, esti frumusica probabil, asa ca a facut tot ce l-a dus mintea lui bolnava. Nu conteaza daca esti sau nu desteapta, dragostea te face sa nu mai gandesti.

| MyaEmy a răspuns (pentru valentingb):

Cred ca tot raspunsul tau este super corect dar eu prin "va bate-ti joc" nu ma refer intr-o relatie laughing, ma refer cand chiar iti bati joc cu nerusinare, gen sa jignesti o fata pe care chiar nu o cunosti..sa-i spui in fata ca nu arata bine sau sa faci gesturi urate, eu la asta ma refeream.

| valentingb a răspuns (pentru MyaEmy):

Aia nu merita nici macar un scuipat. Sunt oameni de nimic. Fac asta de placere, mi-e mila de viitoarele lor neveste. Si acum ma doare buza de cand m-am batut cu doi ...rromi, care se legasera de o fata. Sunt prea multi din astia, merita impuscati.

| Andreea304 a răspuns:

Pentru ca stiu ca femeile sunt mai inteligente fata de barbati.

Răspuns utilizator avertizat
| VIP3r a răspuns:

Nu imi place sa imi bat joc de nimeni, mai ales de o fata, poate sa fie ea cum o fi, daca nu imi face placere compania ei pur si simplu o evit, sunt de parere ca vorbele urate aruncate la nimereala fac mult mai mult rau decat orice altceva, personal prefer sa imi dea cineva o palma decat sa il aud ca ma barfeste pe la spate.
In general merg pe principiul Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Fiecare are personalitatea sa, daca nu iti place treci mai departe si atat.

Bafta mai departe!

| diverse a răspuns:

Depide de situatie daca e frumosa ca ne intereseaza daca nu arata bine e grasa radem de modul cum arata daca e nepopulara caterinca si is situatii doar va tachinam merit funda pentru tasp dat

| Doxi a răspuns:

Niciuna din cele de mai sus... jignesc o fata s-au imi bat joc de o fata daca aud ca ma vorbeste urat, ma acuza pe nedrept.dar asta nu e neaparat la fetehappy

| WarGaming a răspuns:

Le tachinam tongue (cel putin eu asa fac)