| Alexa1234a a întrebat:

Întrebare pentru băietii.

1) Vi s-a întâmplat să vă placă (sau să vă îndrăgostiti) de o fată pe care o cunoasteti de mai mult timp.

Adică până acum acea fată să nu vă fi stîrnit interesul dar acum începe să vă placă de ea?

Credeti că vă puteti îndrăgosti de o prietenă?

Aștept părerile voastre sau întâmplările.

Asta e și pentru fete și pentru băieti.

2) Dacă două persoane ba se plac, ba se cearta.
Iar se împacă iar se ceartă. Și din nou iar...
Se iubesc sau ce e cu ei?

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

1. Da mi s-a intamplat.
Ce sa zic, respectivele imi sunt vecine si le cunosc din copilarie, si cum in copilarie nu prea iti arde tie de relatii la varste fragide, dupa un timp ea mai creste si se poate sa-ti placa cum arata tipa si incepi sa o placi.
Acum cu pasul de la prietenie la iubire, nu stiu, eu sunt de parere ca nu poate exista o relatie de prietenie intre o fata si un baiat, deoarece cam de fiecare data, in timp, cineva din cei doi va vrea putin mai mult.
2. Inseamna ca nu se potirvesc, deci chiar daca exista putina iubire sunt orgoliile prea tari, si cel mai probabil toata relatia va fi la fel, deci o despartire e inevitabila, sau cel putin mereu unul va si suprimat de celalalt.

| Nemessys a răspuns:

1. Nu
,, Credeti ca va puteti indragosti de o prietena?"
Da, de ce nu? Daca un baiat cunoate o fata de mai mult timp, se poate indragosit de ea. Faza e ca desi baietii sunt mai,, baieti", ei se indargostesc mai repede decat fetele. Si cam de asta baiatul face de cele mai multe ori primii pasi happy.
2. In orice cuplu exista certuri. E ceva normal. Insa depinde si din ce motiv se cearta. Oricum, daca asta se intampla de multe ori (nu cat mai des), eu zic ca se iubesc sau chiar mai mult, nu pot trai unul fara altul. Adica se cearta, nu mai vorbesc cateva ore si dupa parca simt amandoi nevoia sa mai vorbeasca unul cu celalalt si asa se uita de acea cearta. Odata ce incep sa vorbeasca, se comporta ca si cum acel ceva nici nu s-a intamplat.
Insa exista mari diferente dintre o cearta si o discutie NORMALA cu un ton NORMAL care are ca scop rezolvarea unei probleme.
Adica daca amandoi vorbesc cu un ton calm, sunt linistiti rabdatori, nu baga argumente proaste si nu zic,, scuze" care de fapt inseamna,, hai ca nu mai am chef sa vorbim despre asta". Asta nu este cearta happy.

Alte intrebari legate de relatii? laughing