Nu pentru ca odată ce as face alegerea asta, clar as face-o cu un motiv bun și nu are niciun sens ca mai târziu sa regret o alegere făcută 100% de mine fără sa fiu influențat.
Fiecare om ar trebui sa fie responsabil de propriile alegeri făcut în viata.
Mie nu mi se pare logic ca un băiat sa părăsească o data și după 2 sau 3 luni sa se întoarcă la ea. Și chiar dacă ar face-o, sunt sigur ca ar fi un motiv egoist.
Nu am părăsit una, ci mai multe. La fiecare am alt gen de regret.
La prima, sigur îi făceam un copil. Măcar unul. Regret acel copil nenăscut și energia sufletească risipită într-o iubire de nouă ani, care nu a dus nicăieri. Pentru restul pot scrie un roman cu titlul -De ce?-.
Văd Celestina, că ai apreciat răspunsul meu ca inteligent. Așa este, dar inteligența emoțională se câștigă greu. Dacă tu ești cea din poză, pe tine nu te-aș părăsi niciodată. Eii, s-ar putea întâmpla ca, în efortul meu de a nu te părăsi niciodată, să te înșel din când în când, cu câte una pe care aș părăsi-o imediat apoi. Dar și asta se învață în timp...
Am regretat o perioada pentru decizia asta. De ce? Pentru ca nu eram pregătit sa merg mai departe unde dorea ea sa meargă și nu știu dacă voi mai întâlni o fata ca ea cu suflet cald.