| xmaryyyya a întrebat:

Intrebare pentru cei care au devenit populari in skl: cum ati devenit populari?

7 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Nici eu nu stiu cum am devent populara. Cand sunt la scoala ma port normal : fac glume cu toti,vorbesc cu toti, sunt draguta cu toti, eu sunt si mai de gasca, stiu sa fac glume si sa le si gust, sunt amuzanta
*-*

| AnonimaOk a răspuns:

Pur si simplu faci ceva inedit, amuzant sau remarcabil in vreau fel, incerci sa faci cunostinta cu mai toata lumea (in special cu aia mai mari ca sa te "lanseze"), mai spui o gluma buna, ii faci pe ceilalti sa se simta bine... Chestia asta nu e obtinuta peste noapte, trebuie sa fii carismatic, dragut, dar nu ultimul prost pus pe misto-uri pentru ca astea sunt lucruri de prost gust in primul rand happy de obicei cei populari sunt ei insisi si nu se straduiesc prea mult ^_^

| Afgshhakakl a răspuns:

Sa devii popular necesita sa ai un caracter inedit. Nu trebuie sa fi rau sau arogant pentru a ajunge popular. Trebuie sa fi sociabil, prietenos, glumet. Cate ceva din fiecare lucru bun happy

| Izomer a răspuns:

. pai sa incepem :]]
Anul trecut, am facut un campionat de handball. eu am dat toate golurile, si de aici ma cunosc aproape toti din scoalabatting eyelashes
alta varianta ar fi, ca sunt cu cel mai dragut tip din scoala >; dd<
si o alta laughing ca, am fost singura care am avut media 10. din scoala.
FUNDA?

| oOSaritaOo a răspuns:

Eu am devenit populară fiind drăguţă cu oamenii, chiar şi dacă nu-i suportam straight face Eu am ajuns aici şi să ştii că nu-mi place laughing poate n-o să mai auzi asta de la nimeni, dar mă simţeam mai bine când eram doar cu grupul meu de prieteni, acum te judecă toţi şi trebuie să ai grijă cum te porţi pentru că oricând o bârfă de la o tâmpită îţi poate strica imaginea. Singurul lucru fain e că atunci când suni pe cineva şi inviţi să meargă cu tine afară, nu prea te refuză nimeni...

| Numero1 a răspuns:

Nu pot spune ca sunt cel mai popular dar pur si simplu sunt cunoscut prin liceu, am multi tovarasi prin liceu, multi prieteni populari ba chiar si din alte licee, si imi place sa fiu mai de gasca, fac caterinca eu zic ca din cauza asta sunt cunoscut dar nu de toti.
Multi ma stiu ca Ghencea sau blondu nu prea imi cunosc numele dar ma stiu.Eu cred ca oricine poate sa fie popular dar conteaza sa se remarce cu ceva,prin caterinca,un sport, frumusete, prietei, statura sociala, posibilitati financiare etc.

| dgfvshgfvdhgsvfhagdvshfdjhfd a răspuns:

Eu am devenit populara in scoala mea prin participarea la Balul Bobocilor. Dar tu daca esti in clasele 5-8 ai putea sa incepi sa vorbesti cu mai multi copii populari si asa incet incet vei deveni si mai populara.
Daca ai trecut de clasa a-9 a ( si nu ai concurat la miss ) poti la fel sa vorbesti cu copii din clasi mai mari care sunt mai populari :* Sper ca te-am ajutat :3