| Antrax a întrebat:

Intrebare pentru copilashi ce ati vrea sa va aduca Mosu? (daca ati fost cumintzi bineintzeles)hee hee

Răspuns Câştigător
| DoomNEzeu a răspuns:

Eu as vrea sa imi aduca...toate craciunitele lui...hee hee

25 răspunsuri:
| YepIsSuspended a răspuns:

Buna!

Pai mosu' nu are loc cu tot ce vreau eu in sania luilaughingbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt copilash dar tare mi-as dori o croaziera pe dunare, ma ajuta cineva? laughing nu nu vreau tot vaporul.

| yuli10 a răspuns:

Suntem in august!

| Antrax explică:

@alllinna daca ai fost cuminte Mosu te rasplateshtelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper, pun ghetutzele de acum?

| Antrax explică:

Poi da dar nu uita sa stergi din cand in cand prafu de pe ele

| dragosh a răspuns:

Mai e o gramada de timp pana atunciwinking...lista poate creste de la o zi la altalaughing

| Antrax explică:

@doomnezeu craciunitzele batrane sau spiridusii cu par blond si silicoane?

| Elly4all a răspuns:

Un ferrari love struck ..nu cumva esti musu' sub acoperire?thinking

| want2bMajestic a răspuns:

Hmmmm... o sa il rog sa isi dea demisia si sa ma lase p mine in locul lui...big grin...asa o sa ii pot face in ciuda si lui dumnezeu...in legatura cu craciunitzele si spiridusiilaughing

| dragosh a răspuns:

Ce ferrari?! Eu vreau un lamborghini lp640laughing. Cer prea mult?laughing

| St!L a răspuns:

Un bmw x6

| knnight a răspuns:

Eu vreau viata vesnicablushing, asa pot sa am orice pana si masinile elea laughing)

| alle_1861 a răspuns:

Eu vreau sa le dea putin mai multa minte altora. happy Si mie ce vrea el.

| alexa_4912 a răspuns:

Eu vreau sa ne aduca tuturor bucurie in sufletele noastre. Ce conteaza cadourile?

| Psihoyounger a răspuns:

Fericire, liniste si bunatate, caci lucruri materiale conteaza mai putin si mi le aduce altcineva nu mosu'.laughing Aa, si multa iubire.

| Psihoyounger a răspuns:

Psihoyounger*

| DonGiovanni a răspuns:

O gagica buna rau si un mercedes clasa S

| adelutsa a răspuns:

He he suntem in august da ce conteazasmug. Mosu exista veo spun euhee hee:X. Si nu aduce lucruri materiale ci doar spirituale, sentimentehee hee. Anu trecut i-am cerut sa-mi aduca pe cineva care sa ma iubeasca mult :X si mi-a adus a fost de vis day dreaming:X dar cum orice cadou se rupe, cum orice bomboana se termina asa s-a terminat si cu cadoul meu insa va ramane in amintire ca ceva frumos, un vis:X. Anu asta daca nu cer prea mult as vrea sa aduca muuulta sanatate familiei mele in special mamei mele :X si daca se poate si mai are un locusor aclo sami aduca o persoana care sa ma iubeasca mereu :X si sa nu se mai termine. Dragoste si sanatate daca ai astea poti sa faci orice, poti sa iti iei cate masini vrei, cate case si mai stiu eu ce minuni. Pentru ca degeaba ai tot ce e mai bun in lumea asta daca esti bolnav sau daca nu esti iubit:X. Ce sa imi va doresc o viata frumoasa si usoara si un Mos bogatsmug.

| CrucifiedCountess a răspuns:

Un vibrator

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sanatate si fericirelove struckAsta e cel mai frumos cadou big grin

| miha_3376 a răspuns:

Pai totusi suntem in august, deci mai e pana vine Mosu
ps:eu vreau un mp3/ipod

| Antrax explică:

Si eu care crede-am in Mos Craciun crying

| AndreutZa_8813 a răspuns:

Poi... un Ferrari, sau un aveonlaughing daca are banii mosu, daca nu are banii mosu(ca e criza) o bomboanabig grin

| Jonsdottir a răspuns:

Ce face? laughing poate am eu 11 ani dar nu mai cred in Mos Craciun deci le zic parintilor toata lista de cumparaturihee hee
vreau bomboane, in cantitati industriale(dar sa nu fie second-hand) laughing, ursuleti de plus, patine, colectia de carti "Amurg"...etc laughing
si daca sunt pe site niste plozi care afla de la tine ca Mosu' nu exista? worried rolling on the floor