Hmmmm... o sa il rog sa isi dea demisia si sa ma lase p mine in locul lui......asa o sa ii pot face in ciuda si lui dumnezeu...in legatura cu craciunitzele si spiridusii
Eu vreau sa ne aduca tuturor bucurie in sufletele noastre. Ce conteaza cadourile?
Fericire, liniste si bunatate, caci lucruri materiale conteaza mai putin si mi le aduce altcineva nu mosu'. Aa, si multa iubire.
He he suntem in august da ce conteaza. Mosu exista veo spun eu:X. Si nu aduce lucruri materiale ci doar spirituale, sentimente. Anu trecut i-am cerut sa-mi aduca pe cineva care sa ma iubeasca mult :X si mi-a adus a fost de vis :X dar cum orice cadou se rupe, cum orice bomboana se termina asa s-a terminat si cu cadoul meu insa va ramane in amintire ca ceva frumos, un vis:X. Anu asta daca nu cer prea mult as vrea sa aduca muuulta sanatate familiei mele in special mamei mele :X si daca se poate si mai are un locusor aclo sami aduca o persoana care sa ma iubeasca mereu :X si sa nu se mai termine. Dragoste si sanatate daca ai astea poti sa faci orice, poti sa iti iei cate masini vrei, cate case si mai stiu eu ce minuni. Pentru ca degeaba ai tot ce e mai bun in lumea asta daca esti bolnav sau daca nu esti iubit:X. Ce sa imi va doresc o viata frumoasa si usoara si un Mos bogat.
Pai totusi suntem in august, deci mai e pana vine Mosu
ps:eu vreau un mp3/ipod
Poi... un Ferrari, sau un aveon daca are banii mosu, daca nu are banii mosu(ca e criza) o bomboana
Ce face? poate am eu 11 ani dar nu mai cred in Mos Craciun deci le zic parintilor toata lista de cumparaturi
vreau bomboane, in cantitati industriale(dar sa nu fie second-hand) , ursuleti de plus, patine, colectia de carti "Amurg"...etc
si daca sunt pe site niste plozi care afla de la tine ca Mosu' nu exista?