Eu sunt a 9 a si la ora de sport pierd timpul prin clasa, ascult muzica, fac opere de arta pe tabla:, mai tip ca aia nebuna pe hol, rareori mai dau pe la ora de sport cand pune note.
Eu sunt la liceu
Sti ce fac? Am imi multe optiuni Depinde de vreme si de chef
Uneori invat Daca e o zi obositoare si trebuie sa iau note
Uneori ies pe afara cu colegii
joc volei dar foarte rar.De 3 ori pe an daca nu cumva e prea mult
Ma duc sa imi iau de mancare
Stau in clasa si vorbesc cu fetele.
Intr-un cuvant : Ora de sport e cea mai tare
Eu sunt la liceu si la ora de sport joc volei sau baschet si fac servici la perete. Avem o profesoara exigenta, care apreciaza masura in care ne implicam in activitati.
Eu sunt la liceu si la sport ies la plimbare cu colegii sau daca e frig stam in clasa, banuim pe hol uneori mai stam si in sala, jucam volei [de 2 ori am fost anul asta in sala]
Faceti ma sport ca e sanatos.
Eu sunt la liceu si in ora de sport ma joc tenis de masa, volei sau baschet...asta dupa ce trag putin de fiare.
Pai jucam volei, baschet, daca e frig mergem in sala de forta sau stam in vestiar sau in clasa
Uite, eu sunt a 11-a. In generala, faceam sport la greu, fitness, gimnastica, handball, viteza/rezistenta, tot tacamul. Acu' la liceu la ora de sport fac orice altceva numai ed. fizica nu. Adica ascult muzica, beau un suc/cafea, ma plimb, joc carti...etc. Si crede'ma, as fi preferat de o mie de ori sa fac sport.
Eu am un profesor exigent...mai intai facem incalzirea (si nu mai putem de picioare), iar apoi facem tot felul de jocuri pe echipe in care trebuie sa alergam, sa dam mingea de la coleg la coleg etc. sau fetele joaca baschet iar baietii fotbal.
Si sunt clasa a 6-a.
Depinde de starea profului ori exercitii, probe, ori stau degeaba, ori joc tenis de masa, baschet sau fotbal.
Nici noi nu prea facem educatie fizica si de aceea vroiam sa vad daca copii din alte scoli fac...
Sunt la liceu in clasa 11a si am sport vinerea de la 12 la 1 adica ultima ora.Am fost de 2 ori la sport sem asta
La noi in liceu atat cei din gimnaziu cat si cei din liceu fac baschet. in scolile generale se face handball... daca la asta te referi
Sunt in a 6a si ne pune sa jucam handbal, cand suntem pe terenul de afara putem juca si basket sau voley.
Is a 8a...cred ca de cand a inceput sc a fost de 2 orin in sala de sport. ce am facut? pai am dansat, am ras, povesteam, AScultam muzica BANTUIAM p holuri:d u?