| MaNumescCumDoresc a întrebat:

Intrebare pentru elevi! Voi v-ati trecut vreodata singuri o nota in catalog? Cum s-a intamplat? Pentru cei care zic ca nu am o alta intrebare! Care a fost cea mai mare nazbatie facuta de voi la scoala? Dau funda + vot!

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

1)La ora de informatică în clasa a 12 a am furat de pe serverul profesoarei subiectele de la teză și le-am dat în tot liceul, logic am luat toți 10.
2)La ora de sport am trecut în caietul profesorului note la diferite probe la care nu am participat.
3)Într-o oră de matematică am ieșit la toaletă cu un coleg și ne-am suit pe liceu prin podul acestuia ca să luam mingile de fotbal care erau rămase acolo.
4)În clasa a 9 a am dat foc stejarului din curtea liceului fără să vreau, practic am aruncat țiagara aprinsă în scorbura acestuia nu aveam de unde să știu că acolo mai erau și hârtii, plastice aruncate de alții.
5)La sfârșitul clasei a 12 a la încheierea anului am spus toate cele de mai sus, la toate am primit aplauze mai puțin la faza cu stejarul în care era să mă linșeze toți...
Mai am dacă mai vreți...

3 răspunsuri:
| diverse a răspuns:

Note nu mi-am trecut dar cea mai tare faza a fost in a 9-a cand am ropt catedra si am pus-o noi la loc de forma vreo 2 sap nu a observat nimeni si ne temeam ca cade cand se lasa profesori pe ea pana cand a venit o colega din nou care nu a stiu ca e rupta si s-a pus pe ea si a mers cu tot cu catedra jos si a fost un mare circ apoi cu diru

| Bombonyci_Lauriky_1996 a răspuns:

Pai nu nu mi-am trecut singura nota in catalog. dar ce mai mare nazbatie//? nu prea am eu dar un coleg de-al meu. a spart cu capul tabla, clanta de la usa, si jaluzelele big grin

| diverse a răspuns (pentru Bombonyci_Lauriky_1996):

Ce a spart clanta de la usa si jaluzelele inseamna ca a avut mare bataie de cap