| Lauuritha a întrebat:

Intrebare pentru fete : Ati avut multi prieteni pana acum (iubiti)?

Răspuns Câştigător
| DenysaLove a răspuns:

Am 15 ani, si de la varsta de aproape 14 ani am avut primul meu prieten si astazi sunt cu el.Am aproape 2 ani impreuna cu el happy. In timpul acesta as fi putut sa mai stau cu mai multi baieti insa nu imi place sa fiu numita curva din cauza faptului ca imi insel iubitul sau astea.Nu este genul meu sa stau cu altii in acelasi timp si inainte nu deoarece nu imi statea gandul la baieti laughing

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Numa` unuloh go on

| beautifulkiss a răspuns:

Buna pai... 0

| Aleeeeeeee a răspuns:

Nu am avut nici unul pana acum sad

| Grimalkin a răspuns:

Da si nu, inca astept persoana potrivita ^^

| myha a răspuns:

Nu:d. Aa ba da! ^o^ 0laughing e si asta un numar:p

| Alisa a răspuns:

Decat unul si suntem impreuna de 10 luni si un pic.

| Chocolate a răspuns:

Nu am avut nici unulhappy.

| Zenithf a răspuns:

Eu sunt baiat, am avut mai multe "iubite", nu stiu insa in ce masura pot zice asta pentru ca singura fata cu care am facut dragoste este sotia mea.

| Buburuzza a răspuns:

Nici macar unul! love struck :devil

| Mihaela_1499 a răspuns:

Buna.
Da, am avut vreo 3-4 relatii serioase, de la 5 luni pana la un an si in rest au fost relatii de la o saptamana la 2 luni.
Persoana iubita trebuie sa o cauti cu grija si sa nu ii dai titlul de iubit pana nu esti sigur ca o cunosti.
Uite! Acum sunt melancolica din cauza ta phbbbbt, mi-am amintit de primul iubit de pe internet, ne'am despartit pentru ca mie a inceput sa imi placa de altu sad.

Cu drag, Diana.

| Anonim_4797 a răspuns:

Faci cumva colectie sau de ce intrebi?

| isabel_8733 a răspuns:

Nu dar nu conteza cat de multi ai avut ci cum te intelegi cu o persoana...mai bine ai unul si bun decat sa dai de persoane care incerca sa profite de tinewinking