| Bivolu69c a întrebat:

Intrebare pentru fete.
Ati sta cu un baiat dragut,care se imbraca bine,e ingrijit,are o situatie financiara acceptabila, dar nu are multa vrajeala...nu e foarte vorbaret din fire, si nu povesteste foarte mult.

11 răspunsuri:
| puffii548 a răspuns:

DA

| Konata a răspuns:

Da, pai asta inseamna ca e cam timid. Eu a-si sta cu el daca intr-adevar l-as placea si l-as iubi foarte mult.

| gєσяgιαηα a răspuns:

Comunicarea e ceva important intr-o relatie happy Deci, nu cred.

| AnneMarye001 a răspuns:

Da doarece baietii timizi sunt mai draguti si mai bine daca n-are asa multa vrajeala macar nu-i ca altii care ii intalnesti la fiecare colt de strata.PAREREA MEA

| mona a răspuns:

Da,as sta daca baiatul mi-ar intra la suflet, nu conteaza ca nu-i vorbaret din fire

| Lalaloveu a răspuns:

Fetelot le plac baietii asa cum sunt... happy

| DAC a răspuns:

Desi pot spune ca iubesc baietii cu tupeu, l-as alege pe acesta, in fata oricaruia.
Nu conteaza ca e timid, asta il face sa devina si mai dragut. In schimb, mi-ar placea sa vorbeasca macar cu mine, nu sa fie inchis in el.

| ღflorinaღ a răspuns:

Da,as vrea sa stau cu el... Darasta e parerea mea tu faci cum consideri...Bafta daca vrei sa-l cucerestihappy

| ღflorinaღ a răspuns:

Da,as vrea sa stau cu el...Dar asta e parerea mea tu faci cum consideri...Bafta daca vrei sa-l cucerestihappy

| georgidotz a răspuns:

Pai eu cred ca as incerca si daca nu devine mai deschis fata de mine m-as desparti de el straight face

| ღflorinaღ a răspuns:

Scuze ca am scris de 2 ori.happy