| meangirl a întrebat:

Intrebare pentru. fete!
buna...am o problema. mi-a venit ciclu.acum 5 luni. pentru prima oara m-a tinut 5 zile.
am astept-at sa imi vina si luna urmatoare dar nu mi-a venit...
abia peste 5 luni mi-a venit din nou!? vreau sa stiu dc?! plzz
mama mi-a spus ca am stat cu picioarele goale. si spatele gol...si ca asa se intampla prima oara pana se invata corpul?!

5 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Stai fara nicio grija, e normal sa ti se intample asa. Nu vreau sa o contrazic pe mama ta, insa nu are nicio legatura cu picioarele goale. Este vorba de reglarea menstruatiei, care se finalizeaza cam dupa doi-trei ani de la prima data cand ai avut.
Primele dati vor fi un total haos, caci niciodata nu vei stie exact cand trebuie sa vina acel moment. Mie, de exemplu, prima data mi-a venit prin iarna si apoi nu am mai avut timp de 6 luni (!).
Cred ca tot ceea ce iti ramane sa faci este sa porti cu tine tampoane si sa ai grija.
Mult succes!

| Adorable a răspuns:

Nu are legatura faptul ca ai stat cu spatele gol cu menstruatia. In viata, unora dintre fete le vine regulat de la inceput, altora neregulat primii 2 ani pana cand se obisnuieste corpul, altora dereglat toata viata. Concluzia este ca nu ti se va intampla nimic, ai doar un ciclu neregulat, atata tot.

| TaylorSwift a răspuns:

Asa va fi pana se va acomoda corpul. Incearca sa nu faci mult sport, pentru ca in timpul ciclului n-ai voie sa faci sport si nici nu prea stii timp de 2 ani cand iti va veni.

| SaraAldi a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji in cam 2 ani o sa se regleze, pana atunci o sa ai probleme cu el.Asta e cae mai sigura cauza ca si eu cand am fost in perioada asta asa imi ziceau medicii.Sa iti faci griji mai tarziu dupa ceva timp.

| meangirl explică:

Ok happy multumesc. pentru toate sfaturile...happy