| Jokers666 a întrebat:

Intrebare pentru fete:Care e baiatul potrivit pentru voi ma refer la caracter, etc.Cea mai faina primeste Funda!

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Hmm, pentru mine ar fi un tip inteligent cu care să port discuții pe o grămadă de subiecte și care să mă învețe lucruri și să fie deschis și el totodată să învețe lucruri de la mine (de aia mi se pare șmecher ca partenerii să aibă hobbies diferite, așa poți ajunge să descoperi unul nou), să fie amuzant să râdem împreună, să fie înțelegător, de exemplu când îi explic ceva de ce am reacționat într-un mod să mă asculte și să încerce să mă înțeleagă, să fie romantic prin tot felul de surprize și gesturi romantice, să fie un gentalman, mă topesc toate politețurile cum ar fi deschisul ușii, sărutatul mâinii, trasul scaunului etc. să fie o persoană sinceră și de încredere, să nu mă mintă niciodată cu nimic oricât de nasol ar fi, mai bine aflu adevăru. să-și dorească la rândul lui o familie și copii. să avem și unele plăceri comune cum ar fi călătoritul. Ar fi super dacă i-ar plăcea să gătească laughing. Să fie respectuos atât cu mine cât și cu cei din jur. Să aibă încredere în el, să emane masculinitate și să fie totodată o persoană sociabilă ca atunci când ieșim cu oamenii să se implice și să comunice. Cam atât cred.

3 răspunsuri:
| Pisicatttrgbg a răspuns:

Care sa lupte pentru relație

| oinimapierduta a răspuns:

Eu nu privesc un băiat dor din punct de vedere fizic, dimpotrivă caut un băiat atent, grijuliu, care sa ma privească dincolo de felul în care arat. Iubesc la un băiat amuzamentul, felul în care mă face să rad si sa zâmbesc cand sunt trista. Simțul umorului este unul din cele mai importante aspecte!

| SilentRain a răspuns:

Ala care reușește sa supraviețuiască în preajma mea rolling on the floor)