| dEutSa_8892 a întrebat:

Intrebare Pentru Fete : ce ar trebui un baiat sa faca ca sa fiti fericite?
Intrebare Pentru Baieti : ce ar trebui o fata sa faca ca sa fiti fericiti

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Un baiat sa fim fericite? Spun o parere personala:sa ne fie prieteni adevarati...sa ne fie alaturi la bine si la greu=sa nu uite de ziua de nastere...sa nu bea=sa ne duca la evenimente mondene si sa fim number one in ochii lui=sa nu ne faca geloase=altceva? compatibilitate sentimentala si sexuala=dar cel mai important grija permanenta si sprijin permanent.

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, sa ma iubeasca si sa ma accepte sa cum sunt, atat am nevoie de la el ca sa fiu fericita...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Sa ma respecte, sa ma iubesca pentru ceea ce sunt, sa nu incerce sa ma schimbe si eventual sa faca mancare big grin Apreciez asta! happy

| Bogdana a răspuns:

In primul rand intr-o relatie comunicarea este foarte importanta, daca imi spune intotdeauna ce are pe suflet... stiu ca are incredere in mine si nu se ascunde...asta ma face foarte fericita...
sa nu-mi spuna in fiecare zi te iubesc: Este un cuvant magic care atunci cand il spui chiar simti ca te iubeste...si te face fericita...asa daca il spune in fiecare zi te plictisesti de acelasi "Te iubesc"

| Betty18 a răspuns:

Cam ce a zis Bogdana asta as fi vrut si eu sa zic.comunicarea face absolut T0TUL intr-o relatie fericita

| Swabia a răspuns:

Sa-mi acorde atentie, sa ma faca sa ma simt iubita si protejata, sa simt in fiecare clipa ca sunt centrul micului sau univers. Altfel spus as vrea sa ma adore.
Sa fie sincer, sa nu incerce sa-mi spuna tot felul de povesti fantasmagorice. Prefer sinceritatea, chiar si atunci cand stiu ca nu o sa-mi placa ceea ce urmează sa aud. Sinceritatea o consider o dovada de curaj si de barbatie.
Sa arate bine (conform standardelor mele), dar mai ales sa fie ingrijit, sa se imbrace cu gust si sa aibă atitudine. Sa ma atraga.
Sa pot purta cu el o conversaţie despre absolut tot ce ma pasioneaza, sa puna pret si pe cariera lui, sa isi doreasca constant sa evolueze dar sa stie si sa schimbe o roata la masina sau sa bata un cui in perete.

| dEutSa_8892 explică:

Astia care i-au dat stupid lu` Swabia au dat degeabawinking fiecare isi da cu parerea...winking nu inteleg ce nu v-a convenit la raspunsul ei...in fine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Să fie sincer, să nu-mi trădeze sentimentele și să mă respecte.
Pa, pa.