Si eu l-as alege tot pe tipul care m-ar atrage... Fac o asociere intre fite si bmw x6, bani gramada... Cred ca sunt oameni care cred ca pot cumpara orice cu bani. As sta cu o astfel de persoana doar pentru ai arata ca nu-i asa si pentru a-l scuipa in fata cand ar da de inteles ca sunt proprietatea lui.
De-aia nu mai pot eu de vila lui, si de masina lui, si de banii lui Da, sigur, te-ai distra cu "obiectele" sale, dar nu cu el. Eu intotdeauna am avut un principiu: sa nu fiu cu cineva daca nu as iubi cu adevarat acea persoana. Asa ca desi au fost baieti care au vrut, de la cei cu situatie financiara normala pana la de-aia de dau pe-afara de bani, singura persoana care a reusit sa-mi atinga inima a fost un baiat timid (foarte), inteligent (tot foarte) si cu o situatie financiara nu tocmai buna, dat fiind faptul ca toata a crescut cu parintii intr-o garsoniera. Nici nu vroiam sa aud de dragoste, dar el a reusit. A fost pentru mine prieten, frate, si in final am ajuns sa-l iubesc, pentru ca m-a schimbat in bine si mi-a schimbat viata. Desi am 17 ani. Asadar, din proprie experienta spun ca as alege a doua varianta. Si sunt sincera
Dar mi se pare cam stupid ceea ce spun unele fete, cum ca oricum dragostea trece oricum, asa ca de ce sa nu-l alegi pe primul? Ei bine, fetelor, nu cred ca puteti spune din proprie experienta asta, pentru ca nu ati fost cu o persoana toata viata, iar daca ati luat exemplul de la altii, ei bine, poate ei nu au dat peste iubirea adevarata. Aceea ramane... Eu una nu incetez sa sper ^^
Sper c-am ajutat
Buna intrebarea... oricum parerile sunt impartite intre fetite care inca mai cred in "iubirea eterna"[] si fete mai realiste(zic eu)...subiectul poate fi dezbatut multa vreme
BananaUcigasa întreabă: