| urbanghost a întrebat:

Intrebare pentru fete :
Ce ati alege dintre un baiat care are BMW X6, vila cu piscina, bani cu gramada, dar care nu va atrage deloc si un baiat care va atrage si stie cum sa se comporte dar care este sarac? [ Dar sincer ].

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Si eu l-as alege tot pe tipul care m-ar atrage... Fac o asociere intre fite si bmw x6, bani gramada... Cred ca sunt oameni care cred ca pot cumpara orice cu bani. As sta cu o astfel de persoana doar pentru ai arata ca nu-i asa si pentru a-l scuipa in fata cand ar da de inteles ca sunt proprietatea lui.

31 răspunsuri:
| anna_5129 a răspuns:

De-aia nu mai pot eu de vila lui, si de masina lui, si de banii lui straight face Da, sigur, te-ai distra cu "obiectele" sale, dar nu cu el. Eu intotdeauna am avut un principiu: sa nu fiu cu cineva daca nu as iubi cu adevarat acea persoana. Asa ca desi au fost baieti care au vrut, de la cei cu situatie financiara normala pana la de-aia de dau pe-afara de bani, singura persoana care a reusit sa-mi atinga inima a fost un baiat timid (foarte), inteligent (tot foarte) si cu o situatie financiara nu tocmai buna, dat fiind faptul ca toata a crescut cu parintii intr-o garsoniera. Nici nu vroiam sa aud de dragoste, dar el a reusit. A fost pentru mine prieten, frate, si in final am ajuns sa-l iubesc, pentru ca m-a schimbat in bine si mi-a schimbat viata. Desi am 17 ani. Asadar, din proprie experienta spun ca as alege a doua varianta. Si sunt sincera tongue

Dar mi se pare cam stupid ceea ce spun unele fete, cum ca oricum dragostea trece oricum, asa ca de ce sa nu-l alegi pe primul? Ei bine, fetelor, nu cred ca puteti spune din proprie experienta asta, pentru ca nu ati fost cu o persoana toata viata, iar daca ati luat exemplul de la altii, ei bine, poate ei nu au dat peste iubirea adevarata. Aceea ramane... Eu una nu incetez sa sper ^^

Sper c-am ajutat big grin

| raissa_4205 a răspuns:

Buna intrebarea... oricum parerile sunt impartite intre fetite care inca mai cred in "iubirea eterna"[laughing] si fete mai realiste(zic eu)...subiectul poate fi dezbatut multa vremehee hee