I-as da o a doua sansa, eu din fire sunt o persoana care iarta si acord o a doua sansa.Acum depinde de caracterul si personalitatea fiecarei fete si cat de grava a fost si minciuna..
Da, fiindca toata lumea greseste si fiecare are dreptul la o a doua sansa daca isi recunoaste greseala.
Depinde de minciuna... si asta depinde de persoana... unii acorda a 2-a sansa altii nu
Eu ma gandesccc, ca daca nu a gresit foarte tareeee, sau poate nu a fost chiar intentionat...,\merita o a 2-a sansaa, dar ar trebuiii sa ii amintesti ca poate data viitoare a 3-a nu va mai fi! Nu d alta da sa-r putEA INVATA doar cu greseli si apoi ''Skze''! De data asta MERITA. Sper ca te-am putut ajuta! Succes
Daca el e serios. sh spune asta din suflet. insista. atunci ma convinge. sh ii dau o a doua sansa... Cred ca fiecare merita aceasta sansa. Eu nu l-am putut ierta pe fostul sh noostiu. uneori ma gandesc ca am fost prea egoista. poate ca merita.
eii. in fine.
Pai, tu esti cu acel baiat il iubesti simti cv pentru el? daca da iarta-l acorda-i a doua sansa si daca face tot asa gata... 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, gata cu sansele
pup si
noroc