Stiu ca sunt pe cale de disparitie cei romantici si cu bunul simt ... romantic, dar sa nu fie "sfant"... poate nu am dat un raspuns chiar asa de bun
Baiatul romantic, pentru ca decat sa fie unul 'muierist' si cu bani, mai bine cel mai codas(la fete), insa dragut
Mie imi plac tipii romantici, eu fiind o romantica. Mi-ar placea sa imi petrec timpul cu cineva la fel de romantic ca si mine, fiindca ar sti unde si ce sa facem-avand aceleasi placeri din moment ce suntem romantici-.
Unul banos poate ca nu este asa de romantic si din moment ce are bani nu invata prea bine(ma scuzati daca unii dintre voi aveti ambele lucruri, dar pana acum am inalnit numai baieti/fete cu multi bani si putina minte )
Frumos, destept si cu bani , niciodata nu am fost materialista dar nici baietii exagerat de romantici nu-mi plac.
Nici una, nici alta.
Sensibil, visator si mai ales inteligent. Vreau sa am cineva cu care sa dezbat si sa glumesc, nu sa fie un prost si jumatatate si sa ma umple de flori/bani, cand de fapt eu vreau doar sa vorbesc cu el.
Buna, dintre baiatul banos si cel romantic il aleg pe cel romantic
pentru ca nu ma intereseaza sa aiba bani ci ma intereseaza sa ma iubeasca iar daca este romantic cu mine inseamna ca ma si iubeste(sau macar sa simte ceva pentru mine)
Romantic, pentru ca banii se si termina. nu intotdeauna o sa fie mami si tati sa finantzeze. insa dragostea e sincera si nelimitata:X
parerea mea
Ambele ) Banos, Romantic, Iubaret Si nu e imposibil de gasit genu` asta de baiat Eu l`am gasit
Lichan1 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: