Cel mai mult pentru mine conteaza cum se poarta. Desigur ca aspectul fizic ma atrage mult la un baiat, iar ideal ar fi ca cele doua calitati sa se intruneasca intr-o singura persoana. De Valentine's Day mi-ar place sa-mi daruiasca o bijuterie si un buchet mare de flori(trandafiri rosii in special), insa orice cadou venit din inima e bine primit.
Conteaza si ce are in cap, degeaba e frumos daca nu pot as leg doua cuvinte.Sa fie sincer, respectuos, sa fie ca mine si restul vine de la sine.Cadou de V's Day un telefon(apel) din partea lui.
Pentru mine la baiat conteaza mult aspektul fizic.am vrut ca la Valentine*s Day sa am parte de o iubire adevarata dar nu mi sa primit. oricum eu sper in continuare.
Cel mai mult conteaza caracterul, bineinteles ca si aspectul conteaza.
Degeaba este baiatul frumos daca strica tot cand incepe sa vorbeasca .
De Valentine`s Day mi-ar placea sa stea cu mine toata ziua si sa mergem la o prajitura sau sa ne plimbam prin oras .
Ar trebuii in primul rand sa conteze cum se poarta. Si apoi sa mai arate si bine. Poate sa fie el si cel mai frumos baiat, daca habar nu are cum sa se poarte si e dala de scuipa pe strada si vorbeste de il aude juma de cartier...mai bine renunti. Deci cel mai bine ar fi sa arate si bine, si sa aiba si ceva in cap. Hmm...nu as vrea sa primesc nimic in mod special, macar sa stiu ca sunt langa persoana iubita.
1. sa fie dragut la fizic(nu-i musai ceva fotomodelmai inalt dragut la fata chestii de genu).2.amuzant3.necocalar adica sa nu fie ceva disperat dupa atentie4.sa fie el insusi
De valentine's day cadou. un ursuletz de plus mare:X sau flori sau we ceva simbolic gestu conteaza
Conteaza si cum arata dar sa stie sa se poarte este cel mai important.
Mi-ar place un parfum (fac colectie) sau o floare, gestul conteaza.
Conteaza el, asa cum este. Cum arata si cum se poarta. Degeaba arata bine daca e vai de vocabularul. Cred ca fiecare ne dorim ca persoana la care tinem sa se poarte frumos, sa ne respecte, sa stie cum sa vorbeasca.
- O bratara cu numele lui
- Un cd cu trupa mea preferata
- Bilete la film [ pentru amandoi ]
- O plimbare in oras :p
Cum se poarta! Asta nu inseamna ca trebuie sa arate ca ultimul boschetar. Mie personal imi plac baietii ingrijiti(nu cocalarii), dar nu ii aleg dupa frumusete ci dupa o discutie in care imi pot da seama cat de cat de ce-are prin cap. Iar pentru Valentine's Day un parfum sau un ceas de mana f finut(dar cum zicea si BarbieGirl, un cadou din inima este mult mai apreciat decat unul f scump luat doar pentru ca trebuie)
MihaiDan97 întreabă: