Desigur ca corpul,infatisarea,freza, comportamentul, mirosul(parfumul lui), zimbetul, simtul umorului
Nu e problema ca folosesc parfum de 5 lei
Pe mine sa ma atraga?
Esti de moda veche man
Si tu la fel. nu intelegi glumele mele ) cauta pe Youtube cin vasile uitate la niste videoclipuri de dragoste!
Esti din Vaslui man?
Hahaha, nu boss. tu esti cumva?
Din Timisoara man
Bine frate, uitate aici : https://www.youtube.com/watch?v=bq3U5fVBn5E te vei mai calma un pic. o doza de hahaha :)
Pai sunt calm man, nu vezi ca te ajut cum pot
Serios uitate la videoclipu ala bafta frate!
Las ca sa ma uit la tot canalul tau, acum bag un movie xx si ma culc, bafta man
Ce vrei sa spui?
No frate macar la xx uitate
Omg incepe bataia ))
Ca heterosexual sa te uiti dupa baieti, cum spune Ray, deja nu te mai numesti heterosexual, ai ceva iz gay in tine, asta vreau sa spun. Cu siguranta, el glumeste si vad ca multe din glume se axeaza la baieti, nu e pe craca lui/
Opsss eu ma retrag ) noapte buna baieti. bafta la cearta!
Nu se cearta nimeni, eu cu Ray ne ''stim'' de pe aici de destul timp, nu am nimic cu tipul, el cu mine nici atat, e doar o disputa civilizata, doar atat! Numai bine!
Eu de abia sunt de ieri. pace!
Fi serios nu-i nici o cearta, m-am uitat la canal tau e ok
Ai grija, pe TPU e risc iminent de trolling, a ajuns si site-ul asta sa se compare cu alte mizerii de site-uri unde trolling-ul e predominant ca mod de viata.
Filozofia lui Freud
Barbatii heterosexualii(si probabil si femeile) au uneori vise erotice cu persoanele de aceelasi sex, ii transforma automat in homosexuali?
Nici intr-un caz ca-i transforma de pe o zi pe alta, dar ca heterosexual nu ai putea avea vise erotice cu persoane de acelasi sex, altfel nu te-ai mai autopronunta heterosexual. Personalele homo se nasc asa, nu devin pe parcurs. Dar ce zice Ray, ca baiat sa te uiti dupa alti baieti, tu fiind hetero, nu cred ca aceasta ecuatie este posibila, parerea mea/
Ca-l apreciezi e una, ca esti atras e alta, i-am explicat intr-o zi chestia asta, el imi zicea ca a aprecia si a te atrage persoana respectiva e una si aceeasi, cand colo sunt doua mancaruri diferite, una pentru peste si una pentru pasari...
Hmmm ai dreptate!
problema e ca mai mult fete nu au!
Cum i scanezi tu creierul la un necunoscut? cum poate sa te atraga un creier? fi sincera aspectul fizic te atrage cel mai mult, asta e valabil la ambele sexe, daca asa ar fi toate fetele ar fugi dupa tocialari dar nu se observa asta, inteligenta nu e criteriu de selectia naturala doar aspectul fizic
Sunt fete inteligente dar nu emit atractie fizica asa ca nu o sa simti nimic pentru ele, pentru ca inteligenta nu trezeste dorinta sexuala
Asta e parerea ta. Cea mai importanta pentru mine este inteligenta, apoi infatisarea. Degeaba e frumos, daca sparge seminte in fata blocului. Normal ca e important si aspectul (mai ales cand cunosti o persoana pentru prima data), insa nu este cel mai important. De la primul cuvant scos pe gura pot sa imi dau seama daca ma atrage sau nu
Si eu spun la el,de fapt atribuim carcatere frumoase personelor frumoase si carcater urat persoanelor urate,sti cum e kandia fara inceput nu exista continuare, vezi un tip frumos, inalt i dai o sansa sa-i descoperi carcaterul dar unu urat nu-i acorzi nimic ca nu te atrage, nu e vina noastra ca ne atrage cei frumos, asta e ne place cei frumos
In general freza, ochii, patratele..etc . Depinde de fiecare fata, gusturile nu se discută
BananaUcigasa întreabă: