Buna! am vazut la tv ca nu este bun doarece slabeste zona genitala.ai mai mare riscul sa te imbolanvesti din cate am auzit.
Eu il folosesc, dar am citit undeva pe net ca aceste geluli afecteaza flora vaginala acum cat este de avatar nu stiu, insa gelul este bun:d il folosesc si nu am avut probleme
Sora si mama mea il folesesc de vreo 2 ani, mi-a venit o idee am sa incerc si eu ). glumesc
Sa nu folosesti pe cel cu musetel... e ca o apa cu miros de musetel si atat. in primul rans este fff rece cand il torni din sticla. gelul obisnuit il folosesc de ceva timp si niciodata nu am avut probleme la controale
@sweet candy:afecteza flora bacteriana vaginala daca este folosit in interiorul vaginului, ceea ce nu este recomandat! doar exterior.am folosit si eu de la avon, e bunicel dar mai bine ma impac cu cel de la dove. e super delicat si nu irita(cum fac altele). oricum depinde de fiecare femeie in parte si atentie la pH (asta e cel mai important)sa nu fie sub 5 ca altfel este prea acid si din cauza asta distruge"flora"
anonim_4396 întreabă:
Ronnie35 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: