Te gândești la o schimbare de look, iar acum faci sondaj de opinie? Ok, nu am o preferinta anume, eu ma ghidez in primul rand după caracter si materie cenusie, insa din totdeauna mi-au plăcut ochii căprui.
Vrajeli... prima si prima oara conteaza aspectul fizic, mai ales la prima vedere!
ok, sunt de acord. Prima data când te uiți la cineva aspectul îți atrage atenția, insa daca pe parcurs descoperi ca respectivul e un prost de da in gropi, nu ti se mai pare la fel de atractiv. In fine, e doar părerea mea.
Asta e partea a 2-a,, doar nu m-ar atrage una proasta de da in gropi si sa fie frumoasa. Fata frumoasa si desteapta este o 'bestie'!
Deci vezi ca am dreptate? Si cantitatea de materie cenușie contează.
Fizicul conteaza la prima impresie, apoi celelalte : inteligenta, bunatate, etc''
De acord, dar sunt cazuri in care poate aspectul unei persoane nu este perfect, insa cu timpul ajungi sa iubești persoana respectiva pentru calitățile ei. Caci pana la urma frumusețea e efemera, dar calitatile raman.
''Cu timpul'' ti-ai dat deja raspunsul,, timpul le rezolva pe toate.
Fie cum zici tu. Vad ca îți place sa ai dreptate.
Nu doar mie in special, tuturor le place sa aiba castig de cauza!
Ei bine, ce pot sa spun? Nici mie nu îmi displace, dar când e nevoie, eu stiu sa las de la mine.
Nu e bine sa lasi prea mult de la tine/
Crede-ma, nu o fac! Sunt o fire ușor incapatanata, dar decât sa ajung sa ma cert cu cineva, prefer sa merg pe varianta aceluia, iar la final sa ii scot ochii cu faimoasa "ți-am spus eu!", in cazul in care se înșală.
Cam dracusoara tu de felul tau.
N-ai idee. Glumesc. In general sunt pacifista si pot spune ca nu ma enervez repede insa când o fac, sunt chiar foarte sadica si răzbunătoare. Chiar ma gândeam ca nu m-am certat de ceva vreme cu cineva...
Bwhahahahahahaha
Asta s-ar presupune sa fie malefic? Îmi aduce mai mult a asta:
Rasul lui Mandark: https://youtu.be/CM6ehblAy6I
Nu e malefic, asa e rasul meu!
Mi se pare comic si molipsitor. ma înveți si pe mine?
Tehnica nu este grea, doar priveste si invata!
Eu care credeam ca in spatele rasului tau se afla ani de practica, nopți nedormite, litrii de cafea băuta si nu in ultimul rand câteva serii de comedii, care sa stârnească ambiția. eeh! Se pare ca m-am înșelat.
Putem spune si asta/
Acum as fi ras cu putina ironie, dar inca nu mi-am perfectionat tehnica. Raman la varianta veche si muta:
Multe mai ai de invatat, tinere Padawan!
Star wars? Si se presupune ca acum mai ești si Obi-Wan Kenobi? Ce sa spun! Am rămas impresionata! Mereu mi-am dorit sa fiu un padawan.
Chiar vrei sa te slefuiesc? Mai intai trebuie sa dovedesti ca nu esti un sarpe Vaderian.
Nu, multumesc. De acesta data am sa spun pas. Nu vreau sa il supăr pe Yoda.(Am o viață duplicitara. Eu sunt Ahsoka. Sa nu spui nimanui!)
Bwhahahahahaha
Va sa zica,, nu vrei sa fii discipola lui Kenobi, dar ai vrea sa-l sublimezi pe Yoda.
Da. Stiu! E destul de ciudat! Dar mna... Ce sa fac? așa e când soarta întregului univers depinde de tine. Tre' sa asculți de Yoda!
Mai degraba il slujesti pe Iuda,, decat pe Yoda
De ce spui asta? Chiar nu îți e simpatic asta mic si verde? E mai drăguț decât un bichon. Cat despre tipul asta Iuda, îmi e antipatic. Ma apuca convulsiile când aud ceva de el.
D-aia am preferat sa nu fi un sarpe vaderian, echivalentul Iudei.
nu am tangente cu Iuda ăsta, daca te consolează cu ceva
E bine, lupt pentru marginalizarea serpilor si a tradatorilor!
Si cum îți merge? Ai marginalizat pe cineva pana acum?
Nu,momentan!
Bine de știut
Mare realizare nu este.
Deocamdata. Daca te pui "pe treaba" poate reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus.
Ma, sa stii ca pe mine nu ma atrage unul mai mult decat celalalt. Atata timp cat ai o fata ok, nu conteaza daca esti brunet sau blond.
Nu contează cum arată persoana de care te îndrăgostești .........mai mult contează sufletul si mentalitatea lui✌