Dar de ce trebuie sa fie unul mai moale sau unul mai agresiv
De ce sa nu fie unul inteligent cu care poți să vorbesti și să faci orice
Agresiv cu cine? Cu mine sau cu persoanele din jur? Mai "moale" cu cine?
Acum bineînțeles că varianta de mijloc ar fi perfecta, insa daca nu avem si acest raspuns...
As alege mai agresiv, cel puțin din perspectiva mea. Voi presupune ca nu este agresiv, in sensul ca te bate, ci doar are un ton agresiv, este de necontrolat, gelos si poate adreseaza injurii. De ce am ales asta? Pentru că pe unul mai moale il poate avea oricine, il agreeaza oricine, se intelege bine cu oricine. Pe cand cel mai agresiv, mie personal mi se pare mai atractiv Ia singur decizii, nu se bazeaza pe nimeni..Este sigur pe el in actul sexual.
Presupunand ca nu te referi la agresivitatea din abuz fizic.
Fiecare cu parerea lui.
Da, la modul general ma refer nu ca te-ar bate
Depinde de situatie)). Probabil ca mai agresiv, dar nu fizic, adica sa aiba curaj, sa fie direct.Nu sa fie genu' ala foarte lipicios cu "viata mea" si tot felul de complimente.Adica sa fie agresiv, dar sa ma iubeasca daca stii ce zic.
Nu-ti plac complimentele?
Ba da, dar sa fie cu mai multa vrajeala asa? sa nu fie lipicios rau.
O fată va prefera întotdeauna genul de băiat care "Urăște pe toți în afară de ea." Multor fete nu le plac băieții mutălăi sau mai moi ca și fel de a fii dar depinde de personalitate. De obicei, cele care vor să conducă în relație vor alege unul mai moale. Însă în general, fetele tind spre "Bad Guy"✌?
Malosh întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexalx1234 întreabă: