| just4you_6809 a întrebat:

Intrebare pentru fete ce va atrage cel mai mult la un baiat?(infatisarea, aspectul fizic, personalitatea, mentalitatea cat de ingrijit este, mai timid, mai badboylaughing etc, etc)

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Toate la un loc mai putin ultimawinking
E plina lumea de badboy din astiaoh go on

| Victoria a răspuns:

Aspectul fizic indeosebi(la fel ca si pe baieti in ceea ce priveste fetele), urmat de personalitate(caracter puternic, de preferat indraznet, dar nici chiar badboy desi nu m-ar deranja).

| Alisa a răspuns:

In primul rand felul lui de a fi. Caracterul, sa stie cum sa se comporte, cand sunt cu el sa ma simt protejata, ocrotita. Sa fie ingrijit si sa pot vorbi cu el, nu sa stea si sa nu scoata nici 2 cuvinte, si pe alea daca le scoate sa fie fara rost. Deci sa pot purta cu el o conversatie.
Apectul fizic prea putin conteaza, sau daca are bani, masini sau conturi in banca. Niciodata nu m-au interesat lucrurile astea si nici nu ma vor interesa. Daca ma iubeste si ma apreciaza exact asa cum sunt eu, fara sa ma schimbe, este de ajuns.
Numai bine!

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pai sa fie si cu ceva creier in cap laughing adica nici Eienstein, dar nici d-ala care nu stie 1+1 laughing. Personalitatea, cum se comporta, este foarte frumos pentru un baiat sa se comporte frumos cu fetele. Cat de ingrijit este, adica exista deodorant laughing si pentru barbati / baieti. Sa fie grijuliu, uneori! sa mai fie si crazy din cand in can, dar sa nu faca o obsesie din asta. Cel mai important pentru un baiat ca sa-l placa o fata [ cred ] ca este personalitatea lui si el insusi. Mai ales persoana care este!

| Angiutssa a răspuns:

Trebuie in primul rand sa fie ingrijithappyNormal ca si aspectul fizic are o anume importanta, dar nu totul se rezuma la felul cum arati.Totusi,am o slabiciune pentru brunetii cu ochii caprui sau negri:X
Personalitatea.sa stie cand sa fie serios, sa aiba simtul umorului(daca nu are simtul umorului, nu exista nicio sansa sa il plac), sa stie sa se faca placut^^
Aaa da...sa fie 55%badboy si 45%timidhappy

| Mirela a răspuns:

Mentalitatea, cat d ingrijit este, personalitatea, aspectul fizic+infatisarea, nici f timid nici badboy:Xintre daca se poatebatting eyelashes

| lays a răspuns:

Felul cum se poarta cu mine.al meu e si frumos si ma trateaza ca pe o printesahappy

| stresu a răspuns:

Mintea. din belsug. Cu restul ma descurc eu. Sa fie ingrijit dar in limite(sa nu il gasesc ca mi-a luat rimelul), timid nu, nici bad boy, de fapt sa nu se incadreze in vreun stereotip. Si cel mai important, daca nu ma respecta ar fi dragut sa nu se apropie prea tare ca ma supar!

| a răspuns:

Eu nu vreau bani, nu vreau nimic, vreau doar amorul implinit.

| ilovemusic a răspuns:

Bineinteles ca nu poti admira din prima la un baiat personalitatea, ci fizicul.Ambele sunt importante si bineinteles trebuie sa se ingrijeasca, iar intre timid si badboy.Cred ca ar fi ceva dragutwinking!

| Mihaic93 a răspuns:

Fugaaaa...se stie ca orice fata se uita mai intai la fizic si apoi la dragoste, mincinoaselor happy.

| baam a răspuns:

Cate un pic din fiecare:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine ma intereseaza personalitatea, aspectul fizic sa fie un pic badboy dar limitat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina cu care-mi plimba curul.