Lasand la o parte aspectul fizic, faptul ca stie ce vrea si sa lupte pentru ceea ce vrea, curajul si bineinteles spiritul critic
Buna pai. mie imi place ca un baiat sa fie mereu sincer pentru ca intr-o prietenie sinceritatea e baza, sa fie dulce, afectuos, amuzant(nu exagerat)respectuos cu mine si cu el insusi, sa fie destept.
Eu ma uit la un baiat si la fizic, dar si la caracter.Degeaba daca e frumos si se comporta urat, sau daca se comporta super frumos dar frumusetse.
Prima si prima data? Normal ca fizicul.Nu e numai la baietii faza cu fizicul.Si pe urma, caracterul si personalitatea.
In primul rand zambetul si ochii.personalitatea si felul lui de a fii... daca se stie face placut, sa aiba simtul umorului si sa fie deschis si prietenos...in acelasi timp sa arate cat de cat
Cum se imbraca, corpul(daca are muschii sau nu) cum merge, cum se comporta cum vb fata, ochi parul tot eu is pretentiosa
Sa fie dragut, simpatic, gumet, sincer si sa fie blond cu parul asa:http://www.fotolog.com/annii_the_best/59700963 si ochi albastri
BananaUcigasa întreabă:
Diorrus întreabă: