@Goofy77
lama= indesirea parului
crema= efect de lama de ras
=> lama=crema=indesirea parului...
@Anonima: Daca vrei rezultate multumitoare si oarecum de durata, fa-te cu ceara calda/ benzi epilatoare/ epilator.
Eu ma fac cu ceara calda La coafor Desi e putin cam scump Nu te face cu crema sau cu lama pentru ca o sa-ti creasca parul pe picioare f gros si f des Si epilatorul este bun, dar trebuie rabdare. Pupici, succes:*
Buna...eu ma fac cu epilatorul deoarece este mai bun si smulge firele din piele numai ca este cam dureros, dar pe parcurs te obisnuiesti. Daca te faci pentru prima data fate seara deoarece s'ar putea sa te iriti, poti sa folosesti si crema de galbenele este foarte buna dupa ce te epilezi, iti face pielea mai catifelata ca sa spun asa si daca te dai cu ea nu te mai iriti, eu o folosesc si este foarte buna
bafta
Lama = indesarea parului
epilator =un pic dureros dar finut
crema =cea mai recomandata
Eu ma fac cu crema weet. e buna. o lasi vreo zece min pe picioare si iti arde paraul.am vrut sa ma fac si cu epilator darnici nu ma atins ff bine ca eram rosie si ma ustrura.
Daca esti la inceput ar fi bine sa folosesti crema sau lama ca sa te obisnuiesti. Apoi poti sa folosesti epilator pentru un rezultat de durata. Succes
KiraVonHell întreabă:
blari întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: