Sincer, la mine nu trebuie să arate în vreun fel, nu trebuie să aibă o anumită culoare a ochilor, părului etc. De exemplu, îmi plac foarte mult ochii albaștri, dar nu vreau să aibă neapărat ochii albaștri pentru că-mi plac mie. Trebuie doar să am ce vorbi cu el, să avem multe chestii comune.
Sa fie inteligent, dragut, simpatic, amuzant ca sa ma faca sa rad, sa arate bine, dar nu ma refer la muschi , sa nu fie prea scund si prea mic ca si varsta, adica sa nu fie mai mic ca si fata cu mai mult de 3 ani... Acum culoarea ochilor a parului depinde de gusturi, mie imi plac ochii caprui si albastri cu parul castaniu si negru, dar nu am cine stie ce preferinte. Sa ma pot baza pe el, sa nu fie un tupeist si golan, sa aiba si o latura senisibila, sa se gandeasca si la mine, sa-mi dea o floare, chiar si daca e rupta din gradina vecinilor, gestul conteaza . Sa avem lucruri in comun ar fi fain, ca sa avem ce discuta, sa nu fie prea gelos, adica nici sa faca crize, si sa fie sincer cat se poate. Funda?
Depinde de ei. Nu exista un baiat ideal. La intrebarea ta vor raspunde : "frumos, iubitor, sincer." si asa mai departe. Ceea ce vor toate fetele, nu?
Insa, pentru mine nu este baiatul ideal, ti-am spus, depinde ce au ei mai bun, mai frumos.
De exemplu, la unul imi place vocea, la celalalt mainile, la altul ochii si asa mai departe.
Nu iti forma vreo idee despre barbatul ideal pentru ca vei fi dezamagita(in general, nu tu---am vazut ca esti baiat). Trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. E cate ceva bun in fiecare. Sper ca te-am ajutat :*
Daca vrei sa impresionezi fetele, pune accent pe ce ai tu mai frumos si la ce te pricepi tu mai bine. Nu vei trece neobservat
Buna.
Baiatul perfect pentru mine este:
atunci cand stie sa se compoarte frumos cu mine, sa ma accepte cu calitati si defecte, cand sunt trista sa ma faca sa zambesc, cand plang sa ma faca sa rad, sa ma trezeasca dimineata cu un Te iubesc, sa ma alinte, sa ma sune cand ii este dor de mine nu doar pentru a ma suna pur si simplu sa vada pe unde sunt sau ce fac, sa se ingrijoreze pentru mine daca patesc ceva, la culcare sa imi zica noapte buna somn usor puiut, te iubesc mult...
Sa il vad cand se enerveaza si sa il fac sa rada. sa ma enerveze si dupa aia sa ma faca sa rad, sa imi arate ca ma iubeste, sa ma prezinte parintilor lui, amicilor.
Sa mearga cu mine prin ploaie.sa ma tina strans de mana sa ma pupe pe obraz...sunt o gramada...
:X
sa vorbeasca cu mine indiferent de ce ar fi. sa fie tata, mama, sora...frate.totul pentru mine. Sa ma pot baza pe el in momentele cele mai grele din viata mea.sa fie langa mine, sa ma sprijine. Si la tot ce am zis este valabil si pentru mine.:*
AngelSpeed întreabă:
irinuk28 întreabă:
Marius339 întreabă: