Pentru mine, dpdv fizic, baiatul perfect trebuie sa fie inalt, cam 1, 85/1, 90 [pentru ca si eu sunt inalta], sa aiba parul lung si drept, sa fie blond cu ochi albastrii sau brunet cu ochii verzi, sa nu se imbrace in roooz! Si nu mai stiu. Moral, ar trebui sa fie extrem de intelegator, sa fie sincer si fidel, glumet, sa spuna lucrurile in fata fara jena, sa nu fie timid [pentru. ca sunt destul de timida eu], sa poate sa ma apere, sa fie respectuos [cat de cat ] si cel mai important, sa imi fie alaturi atunci cand am nevoie.
Pff... Nu mi-ar ajunge o pagina intreaga ca sa-l descriu pe baiatul perfect ( care in realitate nu exista )
Nu poate sa existe baiatul perfect.Nu exista persoane perfecte.Ca tot sunt eu singura imi doresc un baiat cu parul lung maro sau negru, culoarea ochilor albastrii, sa fie cu cativa centrimentri mai inalt decat mine, sa fie zodia scopion, sa fie rocker, sa-i placa rosu, sa fie frumos, sa fie amuzant, sa fie de treaba, sa fie puternic etc.
Bye!
Daca ma iubeste si are un fizic cat de cat placut e perfeect[acum poate zic fetele ca nu conteaza fizicul, dar conteaza]... daca o persoana nu arata cum iti place nu poti ajunge sa-i cunosti sufletul pentru ca nu poti trece de aparenta...
Destept.si sa ma sustina moral.sa fie mai mare.sa ma pot ucide prentru el
anonim_4396 întreabă:
Luissa123 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: