anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete:
Cum trebuie sa fie un baiat intr-o relatie? Aspectul fizic si banii sunt cele mai importante? straight face

Cel mai bun raspuns primeste fundita big grin

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Nu există un bărbat perfect, cum nu există nici femeia perfectă.
„Totuşi, în loc să aibă încredere în ceea ce le spun propriile minţi, oamenii au ca regulă o slăbiciune pentru încrederea în alţii, care pretind că au surse supranaturale de cunoaştere." (Arthur Schopenhauer)
Ar trebui să ai încredere în tine, știi? Mintea este totul. Ceea ce crezi tu despre tine, vor crede și ceilalți. Iar dacă tu nu ai o părere bună despre tine, atunci cine să aibă?
Eu zic să vizitezi puțin aceste site-uri: http://www.stilmasculin.ro/......e-citesti/
Și în orice caz, gândește pozitiv. Nu ai nevoie de bani ca să cucerești o femeie.

| AnonimulOfficial a răspuns (pentru positivity):

O sa incep sa le vizitez, fundita e nesemnificativa in comparatie cu raspunsul, multumesc frumos.

| positivity a răspuns (pentru AnonimulOfficial):

Mă bucur nespus de mult să aud că vei ține cont de sfatul meu.
Și de asemenea, mă bucur că te-am putut ajuta.
Te-ai putea ocupa și de dezvoltarea personală, așa că pe lângă cele 57 de site-uri de vizitat neapărat, îl poți vizita și pe acesta: http://www.nlpmania.ro/

5 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Da, aspectul fizic e important daca ai capul gol.

| Seepty a răspuns:

Nu sunt cele mai importante, un baiat trebuie sa fie frumos si pe dinauntru, sa stie cum sa se comporte intr-o relatie si sa aiba grija de jumatatea sa.

| Madayna a răspuns:

Aspectul fizic si banii nu sunt cele mai importante, normal asa ar trebui, doar ca in ziua de azi majoritatea fetelor pun foarte mare pret pe aspectul fizic si pe bani. Bine-nteles ca orice fata si-ar dori un iubit dragut dar nu neaparat un fotomodel cu patratele, sa fie placut. Iar cu banii, ce sa zic, sunt necesari ca sa-i cumperi un cadou sau sa iesiti la un suc dar sa nu exageram.