| zzzzzzz1111 a întrebat:

Intrebare pentru fete cum v-ar placea sa arate un baiat:
1 sportiv bine facut
2 tocilar bine facut
3 unu cu bani
4 Toate la un loc

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand, tu stii ce inseamna tocilar?happy Ca mai exista si cazuri, in care un baiat respectiv o fata este facut tocilar/a din faptul ca invata mereu la toate materiile. Dar de fapt, un tocilar este aceea persoana care invata niste lectii pe de rost fara sa inteleaga cu adevarat ce vrea sa zica lectia respectiva. Si daca ar fi ascultat peste o saptamana din lectia respectiva, nu ar stii mai nimic. Acum, tu ai pus variante care se refera doar la fizic. Dar, adevarul e ca conteaza foarte mult si personalitatea baiatului respectiv, adica calitatiile interioare. Pentru mine cel putin conteaza. Nu stiu ce sa zic... e cam greu de ales big grin. Cred ca. prima varianta thinking

| AnneMarri a răspuns:

unu cu bani, lol
sa fie cel mai urat daca are bani, el meu ee love struck poa`sa fie rupt din soare daca e un sarantocoh go ondati-l dracul

| Daniella a răspuns:

Nu tin cont cum sa arate si cum sa nu, trebuie doar sa imi placa mie aspectul si caracterul si este de ajuns.Acum daca am sta sa cautam dupa criteriile noastre, este putin probabil sa gasim ceea ce ne dorim.Cand ne place cineva, se intampla pur si simplu happy

| Muhteşem a răspuns:

Miar placea un barbat ca john cena

| Lavy_6719 a răspuns:

Sportiv si bine facut happy

| daniela36783 a răspuns:

Toate la un loc dar nu stiu daca se gaseste asa ceva

| CristinaKriss a răspuns:

Sportiv bine facut si unul cu bani

| zzzzzzz1111 explică:

Da naveam ce face ma plictiseam vroiam sa stiu parerile fetelor si vad ca nu numa la aspect va uitati eu sunt mai sensibil si eram curios de ce nu prea merge cu fetele apropo numa cu fetele sunt sensibil cu restul sunt altfel la fete ma inmoi.