In uniformaa. da e super e la moda. poate si pentru ca avem o diriginta foarte tanara si ea ne-a ales-o. uniforma are vesta dar si fusta. dar fusta nu am luat-o inca
Pai iarna iau cizme sport, blugi (colanti pe sub blugi ca e friig) un roling sau o bluza mai larga...vara adidasi sau converse, blugi baggy sau pantaloni negri laaaaargi si tricouri cu metallica, my chemichal brothers, joan jett etc etc sau tricouri simple negre si o geaca scurta neagra sper ca te.am ajutat cu ceva
Simplu si...practic
Obligatoriu sacoul, altfel mi se urca diriga in cap.De obicei un blug normal-albastru/negru/gri, bluza/tricou nu foarte decoltate ca dup'aia iar ma face parasuta. O pereche de tenisi, si daca e frig un hanorac deasupra sacoului...
Si intodeauna, dar intodeauna am cercei si esarfa si fac in asa fel incat sa fie asortate(esarfa&cerceii) cu un mic detaliu de la bluza sau cu tenisii sau uneori cu machiajul, clamitele din par.Ma pot declara dependenta de aceste accesorii...sunt inebunita dupa ele, cred ca da un apect cool, am o multime in culori cat mai diferite
Bafta.
Ceva lejer... o bluza asortata la colanti, jeans cu o jacheta... tenisi, cizme depinde de starea vremii
De multe ori adopt aceasta tinuta : http://www.polyvore.com/dydee/set?id=16769261.
Doar ca mereu schimb culorile si adaug o camasa alba pe deasupra. Nu e cine stie ce, trebuie sa fiu gata de orice :>, :)).
Pai blugi, daca e cald un tricou sau o bluza, hanorac.depinde de ce am chef
Poi ne-au pus uniforma, dar normal ca nu ne-a convenit si au renuntatIn blugi merg cu tricou si hanorac si cu adidasi, sau blugi cu o bluza, depinde de vreme.
Eu am uniforma:vesta si cravata cu carouri rosii si negre, camasa alba, pantaloni inchisi la culoare.
Dar uniformele au fost purtate doar cateva saptamani, acum fiecare se imbraca cu ce vrea.
Daca e frig, port bluza cu maneca lunga/pulover si blugi. DAca e cald, tricou sau camasa cu maneca scurta si blugi
Atat de simplu...
Andreea0612 întreabă:
CoCaCoLa întreabă:
Geo2969686 întreabă: