| joe2011 a întrebat:

Intrebare pentru fete: cum va plac baietii, plini de muschi, intre sau asa acolo cativa? si mai detaliat adica cum sa arate

7 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Hmmm, eu pun mai mult accent pe nivelul de inteligență, pe cât îl duce capul, și mai puțin pe aspectul fizic. Dar, cum am mai zis și altor useri, nu am anumite preferințe, gen păr blond și ochi căprui ( laughing ), în schimb, îmi plac mult ochii verzi, atât. Alte caracteristici chiar nu am.

| ToxicGirl a răspuns:

Pai in cazul meu.prima data ma intereseaza cum se comporta cu mine si cat de mult ma iubeste.dar totusi conteaza si aspectul unpik.mai in general baietii care se ingrijesc.adika se mai da cu parfum si isi face o frizura calumea(da nu prea exagerata).sa aiba muschi.pentru ca nu crd ca o fata vrea sa fie cu un slabanog.dar muschii.(de la maini, picioare sau patratelele) sa nu fie prea exagerati. potriviti.laughing

| summer12 a răspuns:

Numai dupa muschi ne uitam noi oare? Cred ca niciodata n-a fost asta un criteriu de selectie pentru mine. Grasut sa nu fie si imi e de ajuns. Zic grasut pentru ca eu sunt slabuta si nu ne-am potrivi, nu ca as avea ceva cu grasuti.

| Teo_4002 a răspuns:

Pai mie imi plac tipi asa. :
- sa nu fie tuns periuta, dar nici cu parul mai lung ca al meu.hee hee
- ochii albastrii sau verzii [rar si cei cu ochii caprui]
- sa nu fie un pachet de muschii dar nici un schilod. potrivit.
- mai inalt ca mine cu 2 cm in caz ca e mai mic n-are nimic. oh go on
- sa zambeasca des. day dreaming
- sa fie amuzant love struck
- sa vorbiimm zilnic pe mess
- si sa jucam des pool.hee hee
Cam asa e baiatul perfect for me. tongue

| VampyDilY a răspuns:

Hmm. greu. sa descri baiatul potrivit! dar pentru mine ar trebui sa :
-fie dragut cu mine
-sa aiba breton [preferinta frizura gen emo:d]
-sa aiba ochii caprui sau albastri
-sa fie destept [sa nu fie un tampit dala care da mita sa treaca clslaughing)]
-att

| ozzy22 a răspuns:

Pai in general imi plac baietii care au muschi da nici exagerat.sa nu fie grasi si sa aiba un aspect placut...dar comportamentul primeaza adica daca e un badaran redus mintal mersi frumos n.am nevoie:p

| Gothica a răspuns:

Buna joe. Pai unele fete poate chiar vor sa aiba muski baiatul(baieti) respectivi. Dar pentru unele fete nu conteaza cum arati bine poate unpic big grin dar pentru unele conteaza sa fi amabil cu ele sa fi gentalman si sa te porti frumos cu ele si mereu sa-i zici ca o iubesti.Cam atata am avut de sps bafta joe!